POGLEDAJTE SNIMAK SPASAVANJA DRAGANA I NJEGOVE ĆERKE (6) IZ SNEGA: Umorni smo i nazebli, smirujemo najbliže! HVALA MOMCIMA (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

OGLASIO SE ZA KURIR

POGLEDAJTE SNIMAK SPASAVANJA DRAGANA I NJEGOVE ĆERKE (6) IZ SNEGA: Umorni smo i nazebli, smirujemo najbliže! HVALA MOMCIMA (VIDEO)

Društvo -

Dragan D. iz Beogarada i njegova šestogodišnja ćerkica odmaraju posle drame koju su imali nakon nestanka u sredu posle podne. Njihova porodica i nadležni organi intenzivno su tragali za njima, a pronađeni su 24 sata posle misterioznog nestanka živi i zdravi u blizini Despotovca. Dragan za Kurir kaže da su dobro, samo da su još umorni od svega!

- Super smo oboje, ona je malo nazebla, ali smo stvarno dobro. Umorni smo od svega što se izdešavalo - rekao je Dragan za Kurir i dodao:

- Još ne možemo da smirimo najmilije koji su se brinuli za nas, ali sada je sve u redu i vraćamo se polako svakodnevnim obavezama.

Dragan Daničić, Milica Daničić, nestali, Zaječar
foto: Privatna Arhiva

Otac je, inače, nakon što su pronađeni, ispričao da su celu noć držali automobil upaljen i da se zato nisu smrzli, a da su ih iz snega izvukla dvojica mladića svojom "tojotom", nakon čega je objavio i snimak spasavanja.

Na snimku se vidi automobil oca i ćerke koje potpuno zaglavljen, kao i dva momka koja su im pomogla i izvukla ih iz velikog snega.

- Hvala momcima koji su nas nahranili i "iščupali" - napisao je Dragan ispod snimka spasavanja.

00:15

Snimak spasavanja oca i ćerke kod Despotovca

Briga

Draganova bivša supruga i majka devojčice, Marija S., koja živi u Zaječaru alarmirala je policiju u sredu oko ponoći, a onda objavila i apel na društvenim mrežama u kom je otkrila da su bivši suprug i ćerka iz Beograda u Zaječar krenuli u sredu oko 14 sati, ali da nisu stigli kod nje, niti im je signal mobilnog telefona dostupan. Inače, njen bivši suprug krenuo je u Zaječar da doveze njihovu ćerkicu.

- Od 17 sati je nedostupan i nema ih. Prijavljen nestanak policiji, ali čeka se 24 sata. Postoji mogućnost da su obilazili izletišta oko Bora i Zajecara i zaglavili se negde, ukoliko neko poznaje nepristupačne terene u tom predelu i ima mogućnosti da krene u obilazak molim vas javite - objavila je Marija S. u apelu.

Dragan Daničić, Milica Daničić
foto: Facebook

Ona je navela i da se sa bivšim suprugom poslednji put čula u sredu oko 15 sati i da joj je bivši suprug rekao da će usput da naprave kratku pauzu, kupe med i dođu oko 19 sati.

Posle objavljenog apela, svi mediji i korisnici društvenim mreža preneli su ovu vest i uključili se u potragu.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track