Najpovoljnije destinacije letovima iz Srbije za leto 2023. godine
Foto: Promo

Najpovoljnije destinacije letovima iz Srbije za leto 2023. godine

Društvo -

Uz Er Srbiju, niskotarifne avio-kompanije poput Wizz air i Ryanair uspostavljaju sve više novih letova iz Srbije po povoljnim cenama. Sad kad je zima pri svom kraju, možete slobodno početi da planirate svoje letnje avanture. SkyRefund vam nudi nekoliko dostupnih ideja o atraktivnim destinacijama za leto 2023. godine.

Austrija – Beč

Kratkim letom uz Ryanair ili Er Srbiju stići ćete u glavni grad Austrije, gde možete uživati u lepoj arhitekturi, muzejima i galerijama s bogatim kolekcijama, koncertima i finim bečkim kafićima i poslastičarnicama. Cene počinju od 35 evra, a Beč je idealna polazna tačka za ekskurzije u austrijske Alpe.

Francuska – Nica

Leto 2023. godine je možda vaša najbolja prilika da posetite Francusku Rivijeru. Letovima do Nice možete da razgledate ovaj šarmantni grad kao i Kan, Sen Trope i Monako koji se nalaze u blizini. Wizz Air obavlja letove iz Beograda u Nicu po cenama od 45 evra za povratnu kartu.

Grčka – ostrvo Krf

Grčko ostrvo Krf je idealna destinacija za porodični letnji odmor. Maslinove šume, kristalno bistra morska voda, plaže i živahna seoca su šarmantni, a ukoliko vam to nije dovoljno – Krf će vam ponuditi lokalna vina i jela kojih ćete se sećati dugo nakon kraja svog boravka na ostrvu. Povratne karte niskotarifnih avio-kompanija Ryanair i Aegean Airlines do Kerkire možete da kupite po cenama od 47 evra.

Letovi od i do Grčke, kao i kod svake druge zemlje koja je potpisnik ugovora o Zajedničkom evropskom vazduhoplovnom prostoru odgovara svim uslovima za naknade štete. Kašnjenje ili otkazivanje leta iz Srbije u svaku zemlju članicu Evropske unije nadoknađuje se naknadom štete u iznosu do €600.

Italija – Rim

Večiti grad je uvek u modi! Zar postoji bolje rešenje za leto od vikenda uz prevashodnu hranu, fascinantne prizore i beskrajne galerije i muzeje? Cene povratnih karata avio-kompanije Wizz air počinju od 64 evra, ali letove do Rima iz Niša i Beograda obavlja i Er Srbija.

Nemačka – Memingen, Dortmund

Ovog leta Wizz air i Er Srbija imaju redovne letove do Memingena (blizu Minhena) i Dortmunda. Povratne karte možete naći i po ceni od 74 evra.

Spanija – Barselona

Impresantna Gaudijeva arhitektura, stadion Kamp Nou, muzej Pikasa, sunčane plaže, vino, tapas… Barselona ima puno toga da ponudi. Wizz air i Er Srbija mogu vas odvesti u glavni grad Katalonije po cenama od 74 evra.

A ukoliko izabrani let bude otkazan ili zakasni više od 3 sata, nemojte se ustručavati da kontaktirate SkyRefundov tim. U skladu sa zakonskom legislativom EU, imate pravo na novčanu naknadu štete u iznosu do €600, a mi vam možemo pomoći da je dobijete. Prijavite svoj zahtev sada!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track