Fondacija Mozzart i Ministarstvo rudarstva i energetike vas nagrađuju za uštedu električne energije i u aprilu
Foto: Promo

STRUJU ŠTEDI DA HUMANOST VIŠE VREDI

Fondacija Mozzart i Ministarstvo rudarstva i energetike vas nagrađuju za uštedu električne energije i u aprilu

Društvo -

Učešćem u nagradnom takmičenju osvojite Fiat 500 hibrid, kompletnu zamenu stolarije, bicikle, kućne aparate ili vredne robne nagrade

Ako u aprilu ostvarite uštedu električne energije u svom domaćinstvu od minimum deset odsto u odnosu na april 2022. godine i to dokažete slanjem originalnog aprilskog računa za struju, možete osvojiti vredne nagrade u okviru akcije koju pokreće Fondacija Mozzart uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike. Nakon prikupljanja računa, biće organizovano nagradno izvlačenje, a pobednički račun će osvojiti Fiat 500 hibrid. Druga nagrada je zamena stolarije u domaćinstvu, dok će pošiljaoci ostalih izvučenih računa osvojiti vredne robne nagrade.

Učešćem u takmičenju doprinosite i punjenju fonda jer će Fondacija Mozzart za svaki dostavljeni račun izdvojiti sredstva za donaciju solarne elektrane u nekoj od osnovnih škola u nerazvijenim krajevima Srbije.

Ušteda električne energije tema je o kojoj se govori svuda u svetu, a iako su mere Vlade za racionalnu potrošnju električne energije završene, Fondacija Mozzart i resorno ministarstvo nastavljaju da stimulišu štednju i zajedničkim snagama doprinose unapređenju životne sredine.

Deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, možete slati na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd, sa naznakom „za Nagradno takmičenje "Struju štedi, da humanost više vredi". Račune možete slati do 05. juna 2023. godine.

Kompletna pravila nagradnog takmičenja biće istaknuta na sajtu Ministarstva rudarstva i energetike i Fondacije Mozzart.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track