Štednja se isplati u UniCredit Bank Investirajte svoju štednju u evrima po odličnoj kamatnoj stopi
Foto: Promo

Štednja se isplati u UniCredit Bank Investirajte svoju štednju u evrima po odličnoj kamatnoj stopi

Društvo -

Kada se pomisli na ušteđevinu, sigurnost i bezbednost su uvek prve stavke koje utiču na mesto gde se čuvaju sredstva. Oročena štednja ne samo da je najsigurniji način čuvanja novca već i najisplativiji, a naročito ako se govori o štednji u evrima.

UniCredit Banka Srbija, kao jedna od sistemski najvažnijih banaka na tržištu godinama prepoznaje prave prilike za svoje klijente. Zato je pripremila novu, specijalnu ponudu za štednju u evrima za sve nove depozite, koja važi od 01. do 30. aprila 2023. godine. Kao banka koja je uvek prepoznata po izuzetno konkurentnim kamatnim stopama, UniCredit Banka i ovog proleća ima specijalnu ponudu sa kamatnom stopom 3.80% NKS fiksna, na godišnjem nivou, EKS 3,18%.

Oročena štednja u evrima u UniCredit Banci je najjednostavniji, a najsigurniji način da se ušteđevini stvori dodatna vrednost.

Više detalja o ovoj specijalnoj ponudi možete pronaći na web stranici banke: www.unicreditbank.rs ili posetom jedne od 74 ekspozitura širom Srbije, gde su na raspolaganju savetnici koji vam mogu pružiti sve dodatne informacije.

Reprezentativni primer:

Klasičan oročeni depozit u valuti EUR, iznos 50.000 EUR, NKS fiksna, na godišnjem nivou 3.80%, EKS 3,18%. Kamata se obračunava primenom proporcionalnog metoda. Period oročenja: 36 meseci. Ukupan iznos koji će korisnik primiti nakon perioda oročenja 54,916.78 EUR, ukupan iznos neto kamate 4,916.78 EUR. Nema kriterijuma za indeksiranje depozita. Svi troškovi koji padaju na teret korisnika: porez koji se obračunava po stopi utvrđenoj Zakonom o porezu na dohodak građana i iznosi 867.67 EUR. Obračun rađen na dan 24.03.2023. Ukoliko klijent podnese zahtev za prekid oročenja u prvih 12 meseci, obračunavaće se i pripisivati kamatna stopa po viđenju; Ukoliko klijent razoročava sredstva nakon isteka prvih 12 meseci ugovorenog perioda, pripisuje se NKS predviđena za 12 meseci; Ukoliko klijent razoročava sredstva nakon isteka 25 meseci ugovorenog perioda, pripisuje se NKS predviđena za 25 meseci za postojeće i za nove depozite.

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji. Minimalni iznos za oročenje je 50 EUR. Preduslov za oročenu štednju je otvoren Paket račun Štednje koji je besplatan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track