IMA LI GORIH BEOGRAĐANA OD NJIH?Ako može baka da savije kičmu i pokupi za psom, onda može svako! "KOME SE OBRATITI"
Foto: Profimedia

ne čiste izmet svojih ljubimaca

IMA LI GORIH BEOGRAĐANA OD NJIH?Ako može baka da savije kičmu i pokupi za psom, onda može svako! "KOME SE OBRATITI"

Društvo -

Mnogi vlasnici pasa ne čiste izmet za svojim kućnim ljubimcima, a upravo to izazvalo je pravu pobunu na društvenim mrežama!

- Mislim da bi trebalo stati na put ljudima koji svoje ljubimce puštaju da vrše nuždu na travi, ne skupljajući za njima i posle toga dace ne mogu da se igraju, a ni da se sankaju kad je zimski period. Kome se obratiti? - upitala je jedna žena na Instagram stranici "Serbia live Beograd rezerva."

igralište, deca, park za decu
foto: Shutterstock

Pojedini korisnici naveli su da bi svaki veći park trebalo da ima ograđen deo za pse.

- Danas ima više pasa nego dece, ljudi žive u tim radničkim naseljima u stanovima. Gde će pas da se istrči ako ne u parku, druga stvar u toku igre sa drugim psom desi se da na brzinu izvrši nuždu pa vlasnik ne primeti to. Veći su problem fekalije pasa po gradskim ulicama. Ako jedna baka može da savije kičmu i pokupi za svojim psom, onda može svako - naveo je jedan korisnik Instagrama.

Jedan čovek naveo je i da pored ogređenih parkića za pse, postoje oni koje sve puštaju van ograđenog dela.

- Većina vlasnika pasa pušta svoje ljubimce van ograđenog dela. Stičem utisak da pojedinima to predstavlja neko posebno zadovoljstvo da životinja nekontrolisano juri među decom. I kao otac i kao vlasnik psa ne mogu da razumem takvo ponašanje i isterivanje nekih ličnih ubeđenja na štetu drugih koja se kose sa životom u urbanoj sredini - dodao je on.

Kurir.rs

Bonus video:

03:41

ZAŠTO NEKI PSI NAPADAJU I PUNIH STOMAKA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track