OGLAS ZA STAN NA VRAČARU NAPRAVIO HAOS: Za ovakav pod i zidove traži 1.300 evra! "More marš i ti i taj stan!" BRUKA ŽIVA
Foto: Shutterstock

PAPRENO

OGLAS ZA STAN NA VRAČARU NAPRAVIO HAOS: Za ovakav pod i zidove traži 1.300 evra! "More marš i ti i taj stan!" BRUKA ŽIVA

Društvo -

Jedan stanodavac izazvao je haos na društvenim mrežama nakon što je objavio da izdaje prazan stan na Vračaru za 1.300 evra!

Ovaj stanodavac priložio je fotografije praznog stana, a u oglasu je naveo samo adresu stana.

Oglas je objavljen u grupi "Izdavanje stanova Beograd", a pojedini korisnici sumnjaju da je možda čak u pitanju neka prevara, jer su po fotografijama zaključili da se radi o dva različita stana.

Oglas napravio haos
Oglas napravio haosfoto: Printscreen Facebook

- Hoćete da izdate stan za 1.300 evra, a slike su vam kao da ste ih slikali nekim krš telefonom. Iznajmite prvo telefon za slikanje - navodi se u jednom od komentara.

Javio se i jedan čovek koji je rekao da stanodavci nisu naveli kvadraturu stana, kao ni deo grada u kome se nalazi.

- Ovako skupi, a prazni stanovi moraju da imaju napomenu da je pogodan kao poslovni prostor za firmu jer na dobrim lokacijama se najčešće prazni stanovi izdaju u tu svrhu - dodao je jedan korisnik društvenih mreža.

Jedna korisnica konstatovala je da se na fotografijama stana nalaze dve različite kuhinje, te je ona upitala koja je prava.

- More marš i ti i taj stan! Prazni zidovi i pod za 1.300 evra - napisala je jedna žena.

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

STUDENTI U POTRAZI ZA STANOVIMA, KIRIJE PREVISOKE, A OBJEKATA NEDOVOLJNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja