ŽENA BESNA ZBOG BAHATOG STANODAVCA: "Stan NEMA sto za kafu ni frižider, a vi tražite 750 evra!" Evo šta mu je još slasno poručila!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

iznervirala se zbog cene

ŽENA BESNA ZBOG BAHATOG STANODAVCA: "Stan NEMA sto za kafu ni frižider, a vi tražite 750 evra!" Evo šta mu je još slasno poručila!

Društvo -

Cena mesečne kirije jednog stana koji se nalazi u blizini Zemuna i Novog Beograda izazavala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama!

Korisnike je razbesneo ovaj oglas, posebno cena mesečnog najma koja iznosi čak 750 evra!

- Dvosoban stan, površine 38kv, nalazi se u novoj zgradi (2022god). Stan je luksuzno opremljen i do sada nije useljavan. Sastoji se od hodnika, kupatila, kuhinje, dnevne sobe, odvojene spavaće sobe i terase. Uz stan se izdaje pripadajuće podzemno garažno mesto u zgradi do kojeg se stiže liftom pored stana - naveo je ovaj stanodavac u opisu oglasa i priložio fotografije stana.

Ovaj oglas napravio je haos
Ovaj oglas napravio je haosfoto: Printscreen Facebook

Dodaje da je plaćanje isključivo preko računa, kao i da je potreban depozit u visini kirije.

- Da li je i broj dilera uključen u cenu - upitao je jedan korisnik društvenih mreža koji je šokiran cenom mesečnog najma.

Pojedini korisnici naglasili su da ovaj stan uopšte nije luksuzno opremljen.

- Ovo pre svega nije do kraja opremljen stan, a ne luksuzan, nema najosnovnije, stočić za kafu, frižider koliko vidim, a da ne pominjem ne daj bože neku policu, komodu, ogledalo - navela je jedna žena u komentarima ispod oglasa.

Jedan korisnik naveo je da je stan lep, ali da je 750 evra mesečno mnogo.

- Otkud u 38 kvadrata dvosoban stan, golubarnik i još jeftin - dodaje se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

03:44

SREDIO SAM JOJ STAN, A ONA ME TERA ZBOG OVOGA! Nakon oglašavanja stanodavaca, podstanar žestoko odgovorio: IMAM SVE SNIMLJENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track