OGLASIO SE OTAC MAŠAN KOJI JE JELENI UZEO DETE I ODVEO GA U ŠVAJCARSKU: Otmicu ni da pomene, sve svalio na majku! SRAMNA ODBRANA!
Foto: Privatna Arhiva

KAŽE DA JE "DETE NIKAD BOLJE"

OGLASIO SE OTAC MAŠAN KOJI JE JELENI UZEO DETE I ODVEO GA U ŠVAJCARSKU: Otmicu ni da pomene, sve svalio na majku! SRAMNA ODBRANA!

Društvo -

BEOGRAD - Otac Mašan Lubarda (37), za kog je supruga Jelena Abramović rekla da je odveo njihovo maloletno dete, kazao je da će "izneti sve dokaze posle konsultacija sa svojim advokatima".

- Sve ćete dobiti čim napravimo dopis sa advokatima iz Švajcarske i Srbije. Zamolio bih vas da sačekate još malo - poručio je Lubarda za Kurir, a u međuvremenu se oglasio i za ostale srpske medije.

"Daću, naravno, istinitu izjavu za nekoliko dana posle razgovora sa svojim advokatima iz Švajcarske i Srbije. Jasno vam je, verovatno, da njena verzija priče ne odgovara istini, ali ono što za sada mogu da kažem jeste da je odavno počela da zapostavlja naše dete. Mi svi živimo u Švajcarskoj, i dete ovde pohađa školicu na nemačkom i engleskom jeziku, ali vas molim da sačekate nekoliko dana kada ću reći punu istinu i izenesem dokaze - rekao je Beograđanin za Novosti.

On je za Telegraf rekao i da su u "Švajcarskoj gde žive, te da je dete nikad bolje".

Oglasivši se, nijednom nije pomenuo otmicu i odvođenje deteta bez saglasnosti i znanja majke na koju je sve u međuvremenu svalio.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja