HOĆETE POGLED NA MORE ZA 20 EVRA, A HANZAPLAST KUPUJETE NA KOMAD! Crnogorci u snimku opleli po turistima, dobili ŽESTOK odgovor
Foto: Kurir/Milica Petrović

oštra polemika

HOĆETE POGLED NA MORE ZA 20 EVRA, A HANZAPLAST KUPUJETE NA KOMAD! Crnogorci u snimku opleli po turistima, dobili ŽESTOK odgovor

Društvo -

Popularna Tik tok stranica iz Crne Gore objavila je kratak video u kom navodi kako turisti očekuju da izgledaju cene u ovoj zemlji.

- Apartman sa pogledom na more 20 evra. Ležaljke ceo dan 5 evra. Sveži morski plodovi 7 evra. Rent a car 20 evra. Svaki dan nova posteljina - opisali su oni "nerealna" očekivanja gostiju.

@montenegrinbeauty Ima li istine ođe? ? Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo. ?? #crnagora #ljeto #putovanje #montenegro #zanimljivo ♬ original sound - Montenegrin Beauty

Komentari svakako nisu izostali.

- Očekujemo da nas ne mrzite što smo došli, da se nasmejete, da nas ne gledate kao hodajuće novčanike… pa da se i vratimo… a troši se svuda.. - napisao je korisnik ove mreže.

No, usledio je odgovor od crnogorskih domaćina:

- Tražite hanzaplast na komad, testere za spf kremu da ne kupujete celu bocu... Ljudi mi ne radimo celu zimu, već imamo sezonu.

- To možda poneko očekuje, a ne svi turisti. A što se cena tiče, jeste skupo. U Grčkoj ležaljku dobijem besplatno čitav dan, ako poručim piće.

Komentari su se nizali, ali je tema cena na crnogorskom primorju svakako večita i na ovim prostorima uvek aktuelna.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track