UŽASNUT ONIM ŠTO SAM VIDEO! Gradonačelnik Novog Sada oglasio se povodom snimka brutalnog nasilja nad detetom i OSUDIO GA!
Foto: Grad Novi Sad

UŽASNUT ONIM ŠTO SAM VIDEO! Gradonačelnik Novog Sada oglasio se povodom snimka brutalnog nasilja nad detetom i OSUDIO GA!

Društvo -

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić oštro je osudio nasilje u koje je javnost imala uvid putem video snimka koji se pojavio u medijima i pozvao nadležne da reaguju.

- Povodom snimka stravičnog nasilja nad maloletnim licem koje se dogodilo u Novom Sadu, pozivam sve nadležne organe i Policijsku upravu Novi Sad da pod hitno preduzmu sve mere - navodi Đurić.

Očekujem da će daljom istragom biti utvrđeni svi detalji ovog incidenta, i da će biti adekvatno kažnjeni oni koji su učestvovali u njemu. Apsolutno je nedopustiv svaki vid nasilja, i ja sam lično užasnut onim što sam video.

Osim apela sugrađanima da učine sve kako bi se sprečilo nasilje, pozivam ih da svaki slučaj ubuduće odmah prijave nadležnim organima - rekao je gradonačelnik Milan Đurić.

Da podsetimo, kako je Kurir saznao, u međuvremenu policija je za kratko vreme nakon objave potresnog snimka na kom se vidi maltretiranje i iživljavanje nad maloletnim detetom, identifikovala napadača i utvrdila sve detalje događaja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track