SVI KUKAJU NA CENE NA ZLATIBORU I KOPAONIKU, A NIKO NE POMINJE AVALU: 4 espresa sa mlekom 1.400! Beograđani besni: SKUP POGLED
Foto: Shutterstock

PAPRENO

SVI KUKAJU NA CENE NA ZLATIBORU I KOPAONIKU, A NIKO NE POMINJE AVALU: 4 espresa sa mlekom 1.400! Beograđani besni: SKUP POGLED

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter pokrenula se rasprava zbog cena kafe u kafiću na Avali gde navodno četiri espresa sa mlekom košta 1.400 dinara.

I dok mnogi komentarišu paprene cene na srpskim planinama naročito Zlatiboru i Kopaoniku, korisnici mreža su se osvrnuli i na cene na Avali.

- Svi kukate na Zlatibor i Kopaonik što niko ne kaže da su na Avali četiri espresa sa mlekom 1.400 dinara - piše u objavi.

Ispod tvita su se nizali komentari korisnika koji su šokirani cenom.

- Avala - beogradski Kopaonik - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Kapućino 385 dinara, u Knezu 250 dinara.

Limunada 400 dinara na Kopaoniku

Nedavno se na društvenoj mreži Tviter pojavila i objava u kojoj piše da navodno na Kopaoniku limunada košta 440 dinara, a pileći medaljoni 2.800 dinara!

Mnogi su pisali i da je toliko skupa kafa zbog pogleda.

- Dva srka dosta. Skup pogled - navodi se u komentaru, dok su neki predlagali i da ih treba bojkovati zbog tolike cene.

- Ja mislim da treba da ih nedelju dana sve bokojtujemo, svi da nosimo čaše sa kafom, bez pardona. Ovo je već drskost za četiri kafe 15 evra - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

VMA JE POKRENUO DOPUNSKI RAD LEKARA ZA SVE PACIJENTE Prof. Marjanović objasnio vrtoglave cene: Lista čekanja i do 3 meseca?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track