TELEFON KAO NAJSAVREMENIJA EKSPOZITURA BANKE
Foto: Promo

TELEFON KAO NAJSAVREMENIJA EKSPOZITURA BANKE

Društvo -

Otkrivamo koje finansijske obaveze sada možete završiti u samo nekoliko klikova

Ciljana štednja, dozvoljeni minus bez odlaska u banku, otvaranje štednog računa, upravljanje platnim karticama, sigurna plaćanja u par jednostavnih koraka, samo su deo dugačke liste pogodnosti koje m-bank aplikacija OTP banke pruža svim korisnicima putem mobilnog telefona. Aplikacije se konstantno unapređuje kako bi klijentima bile pružene pouzdane i kvalitetne usluge koje su istovremeno i veoma jednostavne za korišćenje, tako da se potreba za odlazak u ekspozituru svodi na minimum.

Uz OTP banku do ostvarenja finansijskih ciljeva

OTP banka ohrabruje svoje klijente da ostvaruju ciljeve i zato u okviru dela Moje finansije u m-bank aplikaciji mogu koristiti još jednu funkcionalnost koja će im pomoći u ovome. Putem opcije Ciljana štednja, korisnici imaju mogućnost da postave cilj štednje, poput putovanja, opremanja doma, kupovine automobila. Zatim, određuju rok do kog žele da ostvare svoj cilj i biraju da li sredstva žele da prenesu na štedni račun jednokratno ili putem trajnog naloga, u iznosima koje sami određuju. Klijent za ovu namenu u nekoliko jednostavnih koraka otvara štedni račun kroz Digitalnu banku u m-bank aplikaciji i nema potrebe da ide u ekspozituru – proces se u potpunosti obavlja online. Ovaj račun može biti otvoren u dinarima ili evrima, a bitno je napomenuti i da je novac sa ovih računa uvek dostupan.

Kao jedna od najnovijih pogodnosti koju OTP banka nudi svojim klijentima putem m-bank aplikacije je odobrenje dozvoljenog minusa po tekućem računu bez odlaska u banku. Od sada je kompletan proces odobrenja još brži i lakši, a dozvoljeni minus važi 12 meseci.

Svaki detalj je važan, a jednostavnost korišćenja uz funkcionalnost je prioritet

Klijentima je omogućeno korišćenje aplikacije u tamnom režimu - Dark mode koji manje zamara vid. Između ostalog, unapređene su push notifikacije, prikazuje se i status kartice, odnosno da li je aktivna ili blokirana i mnoštvo drugih korisnih novih funkcionalnosti koje su jednostavne za korišćenje.

OTP Banka
foto: Promo

Uz Apple pay i Google pay novčanik više nije potreban

Idući u korak sa najnovijim digitalnim trendovima, OTP banka je omogućila korišćenje digitalnog novčanika umesto kartice i keša, putem telefona ili pametnog sata. Dovoljno je da se aktivira Google Pay ili Apple pay usluga kojom se mobilni telefon ili pametni sat uz Mastercard® karticu „pretvara“ u mobilni novčanik.

Više o m-bank aplikaciji OTP banke na www.otpbanka.rs

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track