Pauk mu odneo auto dok se sudio s Parking servisom

Muke Milorada Bejatovića

Pauk mu odneo auto dok se sudio s Parking servisom

Društvo -
Za vreme trajanja parnice, koju sam pokrenuo protiv ovog preduzeća u Novom Sadu jer su mi greškom pokupili vozilo, ponovo su uradili isto

NOVI SAD - Neverovatno!Dok je trajala parnica po tužbi profesora prava dr Milorada Bejatovića, koji od JKP „Parking servis“ traži 1,5 miliona dinara za pretrpljeni duševni bol jer mu je greškom odnet automobil, radnici tog preduzeća opet su mu odneli vozilo. Naime, „pauk“ mu je pokupio automobil koji je bio parkiran nedaleko od suda.- Posle svega što mi se dogodilo, očekujem da mi sledeći put „pauk“ „slučajno“ ispusti automobil na glavu - kaže za Kurir dr Bejatović.Nakon što je od „Parking servisa“ mimo propisa dobio kaznu za parkiranje, ovaj Novosađanin se odlučio da presavije tabak i tuži to preduzeće, zahtevajući visoku odštetu.- Po završetku rasprave oko 11 sati, izašao sam iz zgrade suda i video da mi nema vozila, koje je bilo parkirano kod SPENS. Tada me je pozvao sin i rekao da je u „Parking servisu“ i da mu je „pauk“ odneo vozilo. Dodao je da se moj auto nalazi na placu tog preduzeća - priča Bejatović.

Pauk se okomio na Bejatovića
Pauk se okomio na Bejatovića

Nepropisno se parkirao - Tačno je da danas (juče, prim. aut.) tokom suđenja nisam bio propisno parkiran, ali nisu ni drugi. Sedam automobila je bilo parkirano na tom mestu, ali samo su moj automobil odneli. To je čist bezobrazluk - kaže za Kurir profesor Bejatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track