MILIJA KTITOR OVAKO SE OPROSTIO OD BRATA BERLUSKONIJA! Dao mu čitulju na italijanskom: Capo, grazie di tutto! Tuo fratello (FOTO)
Foto: EPA/Angelo Carconi, printscreen Politika

poslednji pozdrav u beogradskoj štampi

MILIJA KTITOR OVAKO SE OPROSTIO OD BRATA BERLUSKONIJA! Dao mu čitulju na italijanskom: Capo, grazie di tutto! Tuo fratello (FOTO)

Društvo -

BEOGRAD - U beogradskoj dnevnoj štampi jutros je izašla čitulja povodom smrti Silvija Berluskonija, nekadašnjeg italijanskog premijera, svetski poznatog biznismena i bogataša, te medijskog magnata i vlasnika nekoliko fudbalskih klubova.

Čitulja neobičnog sadržaja sa slikom pokojnog Berluskonija izašla je na italijanskom jeziku sa poslednjim pozdravom "od brata" Milije Ktitora!

Ukoliko je naručilac čitulje autentičan i nije posredi neko drugi, onda je reč o poznatom srpskom i beogradskom biznismenu koji je nadimak dobio po nazivu svoje firme i brendu nameštaja koji ona proizvodi.

čitulja, Silvio Berluskoni, Milija ktitor
foto: printscreen Politika

Milija Milosavljević zvani Ktitor, vlasnik istoimene kompanije, rođen je 1960. godine u Banjskoj, na Kosovu, a firmu je osnovao 1990. godine. Ko se seća TV emisija početkom devedesetih, seća se i nameštaja koji je bio deo tadašnje scenografije ali i reklama, posebno u Minimaksoviziji.

- Capo, grazie di tutto... Tuo fratello, Milija Ktitor, Serbia - glasi tekst čitulje koja je jutros izašla u beogradskom dnevnom listu.

Podsetimo, Berluskoni je preminuo juče, u 85. godini, od leukemije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track