Ko daje mleko? Moja Kravica. Već 70 godina.
Foto: Promo

Ko daje mleko? Moja Kravica. Već 70 godina.

Društvo -

I to je sve što nam treba.

Mleko je važan deo naših života, mnogo važniji nego što mislimo. Tu je za doručak ili večeru, za jutarnju kafu, za slatkiš na brzinu, za trenutak kada ste gladni ali ne baš mnogo… Tek onda na red dolaze svi predivni mlečni proizvodi koji običan obrok pretvaraju u gozbu. I sve počinje od mleka.

Već 70 godina porodice širom regiona uživaju u mleku Moja Kravica. A tu su i sve čarolije koje nastaju od mleka: jogurt, pavlaka, kiselo mleko, sirevi, dezerti, šejkovi… Sve što volite.

U krugu naše porodice vaša porodica raste zdravo i bezbedno. Ponosni smo što svi mi u Imlek dolazimo s osmehom, a delić te sreće preliva se u ono što za vas proizvodimo. Što više dajemo, više ćemo i imati da delimo.

moja kravica
foto: Promo

Zato smo deci poklonili brojna igrališta kroz nacionalnu akciju „Moja Kravica – Rasti srećno“, zajedno slavimo Svetski dan mleka, Dan porodice, Dan majki… Učili smo, stvarali, reciklirali, malim koracima menjali svet i utirali put srećnijoj i zdravijoj budućnosti. Sada zajedno proslavljamo 70 godina kompanije Imlek.

Kad Imlek proslavlja, svi se radujemo! Kupovinom bilo kojih Imlek proizvoda vrednosti 500 ili više dinara, 1 litar trajnog mleka Moja Kravica dobijate za samo 1 dinar!

I… evo osmeha! Onog koji je najbolji znak da, i nakon 70 godina, radimo dobro. I da nam se dobrim vraća.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track