AKO MORATE DA POZAJMITE NOVAC – OVO JE JEDAN OD ODLIČNIH IZBORA: Uzmite sada keš, a plaćajte narednih 5 godina
Foto: Shutterstock

AKO MORATE DA POZAJMITE NOVAC – OVO JE JEDAN OD ODLIČNIH IZBORA: Uzmite sada keš, a plaćajte narednih 5 godina

Društvo -

„Pre dve godine otvorio sam mali kafić na periferiji Beograda. U početku je sve teklo kako samo poželeti mogu, novo mesto privlačilo je nove klijente. Svi su hteli da probaju to što nudimo, a posla je bilo, ali sada kao da je došlo do prezasićenja i morao sam da smislim novi način da privučem ljude“, svoju priču započinje Milan, prisećajući se svojih prvih preduzetničkih koraka i brojnih izazova sa kojima se gotovo svakodnevno susretao.

„Pošto živimo u malom prigradskom mestu gde su mahom nastanjene porodice sa malom decom, odlučio sam da dodatak kafiću bude igraonica koja će imati mogućnost da roditelji ostave dete kod nas na par sati dok oni obavljaju kupovinu ili imaju neki neodložan posao. Kada sam napravio plan šta mi je sve potrebno za proširenje i izgradnju igraonice sa mini dvorištem, shvatio sam da mi je hitno potreban kredit. Počeo sam sumanuto da pretražujem sajtove u ponudi za najpovoljnijim rešenjem. Bila mi je potrebna sigurna banka, partner koji me neće izneveriti u ovim finansijski nesigurnim vremenima. Tražio sam fiksnu kamatu koja se neće menjati tokom 3 ili 5 godina, koliko će mi biti potrebno da vratim novac“.

Ukoliko se prepoznajete u ovoj priči i ako vam je na vašem preduzetničkom putu neophodna dodatna finansijska podrška, Addiko banka ima odličnu vest za vas. Naime, u okviru svoje letnje ponude biznis kredita za obrtna sredstva, Addiko banka svim zainetresovanim privrednicima i preduzetnicima pruža ono što većini njih najviše i odgovara:

1. Klijent sam bira da li će mu željeni kredit biti u dinarima ili u evrima

2. Kamatna stopa je uvek fiksna

3. Iznos kredita je u zavisnosti od potreba klijenta

4. Obezbeđenje može biti menica firme ili menica vlasnika (što znači da nema hipoteke, zaloge, a nema ni troška za porecnu nepokretnosti...)

Ako se opredelite za ovaj kredit u Addiko banci važno je da znate da očekuje izuzetno brz proces odobrenja, a odluku o odobrenju kredita možete dobiti za samo tri dana.

Što se tiče dokumentacije, svim zainteresovanim preduzetnicima je dovoljno da dostave samo saglasnost za preuzimanje izveštaja iz Kreditnog bira (ništa bruto bilansi, analiztičke kartice kupca, dobavljača, promet po računu i ostalo što banke obično traže)! Sve što je Addiko banki potrebno od podataka, preuzima se iz zvanične dokumentacije na APR-u.

Kada je reč o valuti kredita – tu su dinari, ali i krediti indeksirani u evrima. A ono što je mnogima najvažnije je da je kamata uvek fiksna i da se narednih 5 godina neće menjati, bez obzira šta se bude dešavalo kod nas.

Ali to nije sve! Osim povoljnih kredita za obrtna sredstva, sve domaće privrednike i preduzetnike u Addiko banci očekuju i ostali povoljni proizvodi poput revolving kredita, dozvoljenog minusa ili činidbenih i plativih garancija. Jednom rečju sve ono što će vam omogućiti da svoj posao razvijate na stabilnim osnovama i uz podršku sigurnog partnera.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track