"IMAMO SVAKODNEVNO PREKO 500 VOZILA U SAOBRAĆAJU I IDEMO NA SVE DESTINACIJE!" Generalni direktor SP "Lasta" otkrio: Mi smo spremni
Foto: Promo

KURIR TV

"IMAMO SVAKODNEVNO PREKO 500 VOZILA U SAOBRAĆAJU I IDEMO NA SVE DESTINACIJE!" Generalni direktor SP "Lasta" otkrio: Mi smo spremni

Društvo -

Vladan Sekulić, generalni direktor SP "Lasta", gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio više o Lastinom prevozu i interesovanju koje je sve veće.

Jedna od prvih tema razgovora bila je letnja sezona godišnjih odmora i putovanja. Sekulić je potvrdio da Lasta već prva kreće sa uvođenjem vanrednih sezonskih linija ka brojnim destinacijama u regionu i Evropi. Pohvalio se da Lasta ima veliki broj vozila koja svakodnevno saobraćaju, uključujući međunarodne destinacije.

- Svakodnevno imamo polaske širom Evrope, od Nemačke, Francuske, Italije, Švajcarske, Švedske. Ljudi mogu svakodnevno da se informišu u našoj turističkoj agenciji na Savskom trgu i da na vreme kupe karte. Takođe, putnici mogu da se upute ka atraktivnim destinacijama u regionu, poput Crne Gore i Hrvatske - rekao je Sekulić.

Vladan Sekulić
foto: Kurir televizija

Generalni direktor je naglasio da se očekuje da će ova sezona biti posećena, s obzirom na pokazatelje interesovanja građana za putovanja. Lasta je spremna za veći broj putnika, ali Sekulić je pozvao građane da se informišu na vreme i obezbede sebi mesto.

Tema razgovora prešla je na udobnost, komfor i sigurnost putovanja autobusima Lasta. Voditeljka je istakla da sve više građana bira ovaj vid prevoza zbog udobnosti i bezbednosti, a Sekulić je dodao da je tehnička ispravnost vozila od velike važnosti.

Lasta
foto: Promo

Lasta posvećuje pažnju održavanju i redovnim tehničkim pregledima vozila, koristeći najsavremeniju opremu. Pohvalio je i putnu infrastrukturu u Srbiji, ističući izgrađene autoputeve koji omogućavaju udobno i sigurno putovanje putnicima.

- Srbija ide užurbanim koracima kao i ostatak Evrope. Veliki broj izgrađenih autoputeva u poslednjih deset godina pokazuje da smo na dobrom putu. Siguran i udoban put je ono što putnici vole i što im omogućava da bezbedno stignu do svoje destinacije - rekao je Sekulić.

02:53

IMAMO SVAKODNEVNO PREKO 500 VOZILA U SAOBRAĆAJU I IDEMO NA SVE DESTINACIJE! Generalni direktor SP Lasta otkrio: Mi smo spremni

Lasta se ponosi svojom ponudom udobnog i sigurnog prevoza, a generalni direktor je istakao da je njihov cilj da putnicima pruže ne samo prevoz, već i prijatan doživljaj putovanja. Zahvaljujući dobrim putevima i tehnički ispravnim vozilima, Lasta je spremna da putnike sigurno i udobno preveze do željenih destinacija.

Nakon gostovanja generalnog direktora Vladana Sekulića, jasno je da Lasta ima velike planove za letnju sezonu i da se već sada može očekivati veliko interesovanje građana za njihove usluge. Udobnost, sigurnost i pouzdanost su ključne karakteristike Lastinog prevoza, a putnici mogu biti sigurni da će njihova putovanja biti prijatna i bezbedna.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track