SRBIN SE ŽALIO GAZDI GRKU, ON OSTAO U ŠOKU KAD JE UŠAO U APARTMAN! Prizor koji je zatekao pamtiće dok je živ
Foto: Shutterstock

ludilo

SRBIN SE ŽALIO GAZDI GRKU, ON OSTAO U ŠOKU KAD JE UŠAO U APARTMAN! Prizor koji je zatekao pamtiće dok je živ

Društvo -

Sezona odmora je uveliko počela, Srbi tradicionalno najviše odlaze u Grčku, a odatle nam stiže neverovatna priča o takozvanom "paradajz turizmu".

U jeku smo sezone godišnjih odmora, a to je vreme kada svi odlaze na more. Srbi po običaju najviše idu u Grčku, a na društvenim mrežama se pojavila neobična objava koja je polarizovala naše ljude koji tamo letuju svake godine. Bura zbog Srba koji su poneli pečeno jagnje se i dalje nije smirila, a već je nastao novi hit koji mnogi nazivaju takozvanim "paradajz turizmom".

Grčka
foto: printscreen

Na "Fejsbuk" grupi "Live from Greece" je osvanuo post sa neverovatnom pričom. Izvesni M.V. se žalio vlasniku svog apartmana da mu ne radi frižider. Kada je vlasnik otišao da vidi u čemu je problem, nije mogao da veruje šta gleda.

Naime M.V. je rezervisao smeštaj na ostrvu Tasos u Grčkoj, uplatio je sedam dana, a poneo je hrane kao da planira da ostane barem mesec dana. Frižider je bio dupke napunjen hranom, što bi se reklo, "nema igla gde da upadne". Vlasnik je u svoj frižider morao da odnese čak 10 kilograma mesa, a M.V. je od njega dobio još jedan frižider.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track