PORODICU IZ SRBIJE SA 6 DECE DOČEKALO ŠOK OBAVEŠTENJE U GRČKOJ: "Zabranjeno prženje hrane u smeštaju, posebno OVOGA!" NEMA TIGANJA
Foto: Shutterstock

neprijatnost

PORODICU IZ SRBIJE SA 6 DECE DOČEKALO ŠOK OBAVEŠTENJE U GRČKOJ: "Zabranjeno prženje hrane u smeštaju, posebno OVOGA!" NEMA TIGANJA

Društvo -

Turisti iz Srbije koji letuju u Grčkoj uglavnom jedan obrok spremaju i kuvaju u apartmanu, posebno porodice sa decom. Međutim, nedavno je jednu porodicu dočekalo neprijatno obaveštenje nakon pristizanja u apartman.

Naime, njih je sačekalo obaveštenje da je zabranjeno prženje hrane u smeštaju, posebno ribe.

- Molim vas, dobili smo pismeno obaveštenje da "U samoj kuhinji nemate tiganje iz razloga što je prženje hrane zabranjeno u objektu. Pogotovo prženje ribe" - napisao je jedan korisnik društvenih mreža u grupi "Live from Greece".

On je dodao da su doputovali sa šestoro dece.

letovanje, Grčka
foto: Printscreen Facebook

- Da li sad, pod izgovorom zabrane prženja ribe (koju ne mislimo da pržimo) mi ne možemo da ispečemo jaja, neko meso ili bilo šta drugo? Toga u opisu smeštaja nije bilo. Kako da nahranimo decu? Čemu onda kuhinja? - upitao se ovaj čovek.

Jedna korisnica navela je da su imali sličnu situaciju u Pargi, ali da im je rečeno samo da ne smeju ribu da prže, ostalo je bilo dozvoljeno.

- Ovo sve luđe od luđeg, svaki dan me frapira neka nova informacija, nečije neprijatno iskustvo ili događaj. Ovo je postalo apsurdno - navodi se u jednom od komentara.

Pojedini korisnici savetovali su ih da kupe tiganj.

- Ja već nekoliko godina ne pržim ribu u sobi, kažu smrdi, pa iznesem šporet sa dve ringle na terasu i na produžni. Gde da budem na moru, a da ne jedem svežu morsku ribu. Stvarno je ludost, a pijaca puna ribe - napisala je jedna korisnica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track