LESKOVČANIN NA ORIGINALAN NAČIN REŠIO DA U GRČKOJ ZAŠTITI AUTO OD KRAĐE: "Višeslojno pokriveno, da nisu kola Nade Macure?!" (FOTO)
Evo kako Leskovčanin štiti auto od krađe na moru, Foto: Printscreen Facebook

hit

LESKOVČANIN NA ORIGINALAN NAČIN REŠIO DA U GRČKOJ ZAŠTITI AUTO OD KRAĐE: "Višeslojno pokriveno, da nisu kola Nade Macure?!" (FOTO)

Društvo -

Tokom ove sezone u Grčkoj mnogim građanima Srbije ukradena su ili obijena vozila tokom godišnjeg odmora u ovoj zemlji, ali jedan Leskovčanin potrudio se da na krajnje originalan način zaštiti svog letvorotočkaša od krađe!

Ovom Leskovčaninu bi mnogi mogli pozavideti na dovitljivosti, on trenutno letuje u Stavrosu, a svoje vozilo rešio je da zaštiti na originalan način.

On je automobil prekrio silnim čaršafima, vezivao je i konopcima, pa lopovi ne mogu čak ni gume da mu skinu, ali on je pokrio i tablice, pa mu ih čak ni policija ne može skinuti.

- Ovo nisam video nigde i fenomenalno je. Zaštita od sunca i krađe "made in Leskovac". Koliko je samo trebalo vremena i strpljenja na plus 40 sve ove vezove utegnuti - navodi se u jednoj objavi na društvenim mrežama u grupi "Grčka Info".

Ovako je Leskovčanin zaštito vozilo od krađe i sunca
Ovako je Leskovčanin zaštito vozilo od krađe i suncafoto: Printscreen Facebook

Priložena je i fotografija ovog zaštićenog vozila koja je osvojila brdo simpatija i smešnih komentara.

- Višeslojno pokriveno, da nisu kola Nade Macure? - našalio se jedan korisnik društvenih mreža.

Jedan korisnik se upitao da li je to posteljina iz apartmana.

- Pre par godina je moj tata isto uradio i bukvalno nam je došla grčka policija na vrata i rekla da je to kod njih zabranjeno, pa je morao skinuti. Inače se montira brzo, par minuta bukvalno! - napisala je jedna korisnica.

Pojedini su naveli da je možda to učinio jer ne planira da koristi vozilo tokom odmora.

- Svaka čast za snalažljivost. Voli čovek svoj auto.. Iskreno i meni smeta baš što mi auto gori na suncu - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja