KURIR NA MESTU NESREĆE U GROCKOJ: Mladi se dovode u opasnost zbog gratis vožnje na ringišpilu?! JEDNI DRUGE BACAJU ZBOG IGRAČKE?
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

KURIR NA MESTU NESREĆE U GROCKOJ: Mladi se dovode u opasnost zbog gratis vožnje na ringišpilu?! JEDNI DRUGE BACAJU ZBOG IGRAČKE?

Društvo -

U okviru manifestacije 55. Gročanske svečanosti, u nedelju 30. jula u 23 časa i 20 minuta, dogodila se nezgoda u zabavnom parku u Grockoj u kojem je troje mladih, starosti 16, 19 i 20 godina, povređeno.

Do nesreće je došlo u toku vožnje na ringišpilu, kada ih je udario deo konstrukcije. Na licu mesta nalazi se reporterka Kurira Slađana Nedeljković.

- Iz MUP-a je saopšteno da su u pitanju lakše telesne povede i da su povređeni pušteni na kućno lečenje. Sve se dogodilo kada je devojka htela da uhvati igračku kako bi dobila gratis vožnju i u tom trenutku sa sobom povukla i šipku na kojoj se igračka nalazila.

jutarnji
foto: Kurir televizija

- U tom trenutku povređeno je još dvoje mladih koji su zadobili povrede glave. Kada smo došli na lice mesta meštani su nam saoštili da je ovo splet nesrećnih okolnosti i da se ovako nešto nikada nije desilo. Vlasnica ringišpila potvrdila je za Kurir da se mladi često takmiče da dobiju gratis vožnju i onda jedni druge bacaju kako bi uhvatili lutkicu, a ovo je bio samo trenutak nepažnje.

02:05

KURIR NA MESTU NESREĆE U GROCKOJ: Mladi se dovode u opasnost zbog gratis vožnje na ringišpilu?! JEDNI DRUGE BACAJU ZBOG LUTKICE?

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track