OGLASILO SE MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA O NESTALOJ SRPSKOJ PORODICI: Po ulasku u Grčku im se gubi trag! Jedna stvar je MISTERIJA
Foto: Shutterstock

krenuli na tasos, nema ih od nedelje

OGLASILO SE MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA O NESTALOJ SRPSKOJ PORODICI: Po ulasku u Grčku im se gubi trag! Jedna stvar je MISTERIJA

Društvo -

Srpska porodica iz Jagodine, Snežana Stamenković i Aleksandar Joksić ili Joksimović krenula je u Grčku na letovanje i u međuvremenu, navodno sudeći po apelima na društvenim mrežama, nestala.

Kako se navodi u Fejsbuk grupi Live from Greece, njih dvoje su sa dve ćerke krenuli u nedelju na Tasos., prešli granicu sa Grčkom i nestali bez traga.

Ministarstvo spoljnih poslova, kako saznajemo, nije dobilo nikakvu informaciju u vezi za srpskom porodicom koja je, kako se navodi, nestala u Grčkoj.

- Konzulat Srbije u Solunu i ambasada naše zemlje u Atini nisu do sada dobile bilo kakve informacije o slučaju porodice iz Jagodine, niti je do sada neko prijavio ovaj slučaj. MSP dobro sarađuje sa grčkim službama i nastavićemo intenzivno da radimo na proveri ovih informacija - nezvanično su rekli iz MSP.

Kako se navodi u grupi, ne zna se na koje se tačno mesto na Tasosu porodica uputila, kao ni da li su put realizovali preko turističke agencije.

Grčka
foto: Facebook/Live from Greece

- Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni, navodi se u pomenutom apelu.

- Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli. Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave. PS. Postoji mogućnost da se Aleksandar preziva Joksimović, a ne Joksić, jer smo dobili dva apela sa različitim prezimenima - piše u objavi na grupi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track