"DAO KUPCIMA AUTO NA TEST VOŽNJU, ONI SE NIKADA NISU VRATILI" Iz osiguranja rekli: Nisu ukrali, prevaren si, ZA TO NE ODGOVARAMO
Foto: Kurir TV, Shutterstock

kurir tv

"DAO KUPCIMA AUTO NA TEST VOŽNJU, ONI SE NIKADA NISU VRATILI" Iz osiguranja rekli: Nisu ukrali, prevaren si, ZA TO NE ODGOVARAMO

Društvo -

Kasko osiguranje, kao važna komponenta opšteg osiguranja automobila, igra ključnu ulogu u zaštiti vozača i njegovog vozila od nepredviđenih događaja i finansijskih gubitaka.

Vožnja automobila nosi svoje rizike, ali svedoci smo, nakon padavina i oluja, da nije uvek naša opreznost presudna.

Gost "Pulsa Srbije" koji je ispričao krajnje suludu priču koju je proživeo jedan prodavac automobila je Dušan Uzelac, urednik portala Kamatica.

00:25

DAO KUPCIMA AUTO NA TEST VOŽNJU, ONI SE NIKADA NISU VRATILI Iz osiguranja poručili: Nisu ukrali, već te prevarili NE ODGOVARAMO!

On je rekao da je čovek dao kupcima auto na test vožnju, ali da se oni nikada nisu vratili. Srećom imao je osiguranje, međutim, tamo ga sačekao hladan tuš:

- Osiguravaju se događaji, i to je vrlo jasno. Vi dobijete papir, sa svim obećanjima i relacijama. Postoji primer kada je čovek prodavao automobil, kada su došli kupci, on im je dao da isprobaju, odnosno da urade test vožnju. Međutim, "kupci" se nikada nisu vratili. Prodavac je otišao da prijavi slučaj, ali kada je rekao da su mu ukrali auto i ispričao detalje, oni su mu rekli da ga nisu ukrali, već su ga prevarili i da ne pokrivaju prevaru. To su te finese, a to je prevara jer su oni njemu tražili ključ, a on im ga uručio - rekao je Uzelac.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

EVO KAKO DA VAS JEFTINIJE IZAĐE PUTNO OSIGURANJE! Seničić otkrio u čemu je caka: Cena onda ide ISPOD HILJADU DINARA PO OSOBI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track