DRAMA NA GRČKOJ PLAŽI: Grci zabranili Srpkinji sa detetom da napusti plažu, pretili policijom! TRAŽILI I PARE, A SVE ZBOG OVOGA!
Foto: Kurir/T.S.

u polihronu

DRAMA NA GRČKOJ PLAŽI: Grci zabranili Srpkinji sa detetom da napusti plažu, pretili policijom! TRAŽILI I PARE, A SVE ZBOG OVOGA!

Društvo -

Srpkinja se požalila na Tviteru kako je Grci na plaži u Polihronu nisu pustili da napusti plažu sa detetom dok ne poruči još dva pića.

Naime, napisala je i da su joj pretili da će zvati policiju kao i da je dete zbog cele situacije počelo da plače.

- Grk nam nije dao da napustimo plažu dok ne naručim još dva pića (minimum 4,5 evra po jednom) iako sam mu rekla da se vraćamo (ostavila peškire). Pridružio mu se još jedan kao zovu policiju ako ne napustim plažu bez još devet evra. Onda je krenula da plače, bukvalno sam mu bacila 10 evra u lice - piše u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

Grci, plaža
foto: Printskrin Tviter

- Isuviše si fina. I nama se desilo dok smo bili na ručku u restoranu od te plaže da nam pokupe peškire i stvari i stave pored kante za smeće. Tražila sam šefa i takvu frku i galamu sam digla da do kraja letovanja smo imali besplatne ležaljke - napisala je jedna korisnica Tvitera u prvom komentaru, dok je autorka dodala:

- Mene videli sa detetom pa digli dreku. Da bacaju peškire to sam posle čula.

Sudeći po komentarima mnogi su čuli da se slične stvari dešavaju.

- Postali su strašno bezobrazni i zato je i krenuo pokret peškira jer su sve plaže s ležaljkama bez mogućnosti da možeš leći na peškir. Cene svakog dana kao i pravila menjaju - navodi se u jednom komentaru.

Grčka, plaža, Olimpijada, Babilon, plaža Babilon
foto: Youtube Printscreen

Ipak, neki kažu da nisu imali ovakvih problema na letovanju.

- Ja ne znam gde vi ljudi letujete, nama niko ništa nije tražio bukvalno smo korali da ih dozivamo da poručimo piće. Naplatu ležaljki nisu spomenuli. Dođeš i odeš kada hoćeš. Neke Nemce su oterali jer su doneli ručni frižider pun piva.

Neki su se pak i dotakli čuvene taktike ostavljanje peškira na ležaljkama kako bi sačuvali mesto.

- Nikada nisam razumela to stavljanje peškira. Tamo gde idem ja ide i moj peškir pa kada se popodne vratim na plaži stavim peškir tamo gde ima mesta ako su baš sve ležaljke zauzete staviću ga na pesak nije mi to problem - glasio je jedan od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track