MAJSTORSKI ODUVAO SVU KONKURENCIJU! Bojan Ristić, pobednik 62. Sabora trubača trijumfovao nakon 15 godina takmičenja! (FOTO)
Foto: RINA

OVO JE ČEKAO čitavog života

MAJSTORSKI ODUVAO SVU KONKURENCIJU! Bojan Ristić, pobednik 62. Sabora trubača trijumfovao nakon 15 godina takmičenja! (FOTO)

Društvo -

LUČANI - Prestonica srpske trube nakon napetog takmičenja i dugog čekanja dobila je svoje nove pobednike. Suze radosnice zablistale su na licu Bojana Ristića koji je proglašen za najboljeg trubača, što je kako je i sam rekao, ostvarenje njegovog životnog sna jer se ovenčao majstorkim pismom.

Guča
foto: RINA

- Ovo je trentak koji sam čekao čitavog svog života, to znaju svi oni koji mene poznaju. Ne mogu rečima da opišem sreću koju sada osećam. Posle 15 godina sam postao majstor trube. Nikad nismo odustali, verovali smo u sebe i svake godine dolazili uvežbani. Sav trud sada nam se i isplatio. Zahvalan sam Guči na svemu. Dok sam živ dolaziću ovde, rekao je za RINU Bojan Ristić.

Guča
foto: RINA

Orkestar Stefana Mladenovića iz Vranja proglašen je za najbolji orkestar, Timočki veseljaci dobili su nagradu za najizvornije muziciranje, dok su najbolje kolo odsvirali Braća Ilića iz Požege. Prema ocenama publike najpopularniji trubač i dobitnik Zlatne trube je Milenko Filipović iz Užica.

1 / 9 Foto: RINA

- Prvi put smo na Saboru trubača i osvojili smo ovu nagradu. Istu nagradu smo dobili i na Zlatiboru, tako da smo zaista presrećni jer se pokazalo da nas publika voli, rekao je Filipović.

Guča
foto: RINA

Njabolje odsvirana pesma bila je u interpretaciji orkestra Kristijana Azirovića.

(Kurir.rs / RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track