ĐOKOVIĆA I FEDERERA UVUKLI U PREVARU: Lažno se predstavljaju i traže 100 evra za OVO! Pazite ako vam stigne OVAKVA poruka (FOTO)
Foto: Shutterstock

UZBUNA NA MREŽAMA

ĐOKOVIĆA I FEDERERA UVUKLI U PREVARU: Lažno se predstavljaju i traže 100 evra za OVO! Pazite ako vam stigne OVAKVA poruka (FOTO)

Društvo -

Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava u kojoj korisnici društvenih mreža upozoravaju na novu prevaru. Nepoznata osoba se na ovoj mreži predstavlja kao naš najbolji teniser Novak Đoković i traži 100 evra.

Sa Instagram profila "djoker nole PRAVI" korisnicima ove mreže je stigla poruka od osobe koja se predstavlja kao Novak Đoković

Novak Đoković
foto: EPA/Geoff Caddick

- Ćao burazeru, ovde Novak Đoković, zaglavio sam se na aerodromu u Istanbulu. Izgubio sam novčanik, je l’ možeš da mi pošalješ 100 evra? I Federer je ovde pored mene. Ćao, ovde Federer je l’ možeš da nam pomogneš - piše u poruci.

Korisnici ove mreže želeli su da upozore na ovu novu prevaru te su okačili ove poruke kao upozorenje građanima.

prevara, Novak Đoković, novac
foto: Printskreen/Serbia_liveBeograd

- Pozdrav ljudi, izgleda da je ovo neka prevara, neka obrate ljudi pažnju. Ako je još neko dobijao ovakvu poruku neka mi se javi - piše u objavi.

Kurir.rs

Bonus video:

06:38

DA JE NOVAK BIO MALO OŠTRIJI U STAVOVIMA UNIŠTILI BI GA! Dejan Anđus o najboljem reketu sveta: Možda ga nisu prepoznali na vreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track