PEDOFILI VREBAJU VAŠU DECU I PO PLAŽAMA! Psihološkinja otkrila TRI KLJUČNE KATEGORIJE koje razotkrivaju predatore maloletnika
Bojana Šlajmer o pedofiliji, Foto: Shutterstock, Kurir Televizija

kurir tv

PEDOFILI VREBAJU VAŠU DECU I PO PLAŽAMA! Psihološkinja otkrila TRI KLJUČNE KATEGORIJE koje razotkrivaju predatore maloletnika

Društvo -

Jedna od najdražih plaža za srpske turiste u Grčkoj - postala je noćna mora svakog roditelja. Naime, na plaži u letovalištu Nei Pori u olimpskom kraju u Grčkoj, uhapšen je muškarac zbog pedofilije.

Ta plaža vrlo je popularna tačka za kupanje i uživanje na suncu i mnogo porodica upravo tu dolazi sa decom, zbog čega i jeste meta takvog profila ljudi.

Bojana Šlajmer, psiholog, razgovarala je u jutarnjem programu Kurir TV o ovoj pojavi i objasnila tri kategorije muškaraca koji stupaju u kontakt sa decom tragajući za njihovim slabim tačkama.

Prva reakcija Šlajmer, bila je da se razotkrivaju sami.

- Oni više nemaju stida i posežu za ponašanjem koje je neprihvatljivo. Prva kategorija predstavlja one osobe koje interno stupaju ukontakt lanžnim predstavljanjem, tragajući za dečjim slabim tačkama. Druga kategorija je onih pedofila koji slikaju i snimaju decu, e sad zavisi da li se radi o homoseksualcima ili heteroseksualcima. Zato što homoseksualci biraju stariji uzrast, dok heteroseksualci biraju mlađi uzrast. (deca su do 14 godina starosti, a na dalje su maloletna lica), a treća kategorija je eksploatacija, odnosno svaki vid uznemiravanja je ta kategorija, kada dođe do prelaženja praga i seksualno zlostavljanje - objasnila je Šlajmer.

02:30

BOJANA ŠLAJMER O 3 KATEGORIJE PEDOFILA: Ovi su najopasniji

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja