MILOŠ STAVIO NA LICITACIJU PRASE ZA KAĆU: Vlasnik pečenjare otkrio da iza svega stoji potresna priča
Foto: printscreen

humano

MILOŠ STAVIO NA LICITACIJU PRASE ZA KAĆU: Vlasnik pečenjare otkrio da iza svega stoji potresna priča

Društvo -

Katarina Todorović Drakulić (33) iz Jagodine teško je obolela od zloćudnog tumora dojke. Za nju osvanula je nesvakidašnja licitacija. Pečeno prase ponudio je njen sugrađanin Miloš, vlasnik pečenjare "Kod Muje". Iza ovog humanog čina nalazi se mnogo dublji i emotivniji razlog od dobročinstva. "Vodili smo istu bitku", rekao je Miloš.

Za Katarinu Todorović Drakulić osvanula neobična objava, da je pečenjara "Kod Muje" stavila na licitaciju pečeno prase od 20 kilograma, a iza svega krije mnogo emotivnija priča.

Katarina Todorović Drakulić
foto: printscreen

Vlasnik pečenjare rekao nam je kratko da je to ideja njegovog sina Miloša i da je i sam bio teško bolestan. Istakao je takođe da nije prvi put da na ovakav i druge načine pomaže obolelima. Miloš je otkrio kako je i zašto došao na ideju da za svoju sugrađanku Katarinu koja ima zloćudni tumor donjeg unutrašnjeg kvadranta dojke.

- Znam Katarinu lično, veliki je borac. Vodili smo istu bitku. Bolovao sam od leukemije i sada idem samo na kontrole. Kao sin vlasnika pečenjare dosetio sam se da bih to mogao da ponudim, šta bih drugo - rekao je Miloš.

Kako kaže, svest o ljudima koji vode najteže bitke imao je i pre, jer je zdravstveni radnik, a humana dela činio je i ranije.

Katarini možete pomoći slanjem SMS poruke sa brojem 1543 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160-6000001725536-40

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001726330-83

IBAN:

RS35160600000172633083

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

- Zdravstveni sam radnik pa sam oduvek imao svest o ljudima koji su teško bolesni. Moja supruga takođe daje ideje kako možemo da pomognemo. Ovo je samo moj mali dobrinos na Katarininom putu ka izlečenju - rekao je Miloš.

Licitacija traje do 16. avgusta u 12.15 časova, a cena pečenja koje se licitara za Katarinu je samo do 16 časova dostigla 15.000 dinara.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track