"OD VELIKOG ZNAČAJA JE, A IZGUBILA GA JE": Hristina na autobuskoj stanici u Katerini pronašla VREDNU STVAR porodice iz Srbije
Foto: Shutterstock

"OD VELIKOG ZNAČAJA JE, A IZGUBILA GA JE": Hristina na autobuskoj stanici u Katerini pronašla VREDNU STVAR porodice iz Srbije

Društvo -

Izgubljeno - nađeno, u to se ponekad pretvore sve grupe na internetu koje našem narodu služe da se informišu o letovanju u Grčkoj. A jedna Hristina pomogla je porodici iz Srbije da u kratkom roku nađu nešto za šta su mislili da su zauvek izgubili, a što je za njih imalo veliku vrednost.

U Fejsbuk grupi "Grčka info" Hristina je objavila da je na klupici na autobuskoj stanici u Katerini, u Grčkoj pronašla mobilni telefon očigledno srpskog vlasnika. I izgleda da je bila u pravu, bio je to telefon koji je samo pre sat vremena tražila jedna Marina.

"Pronađen telefon na klupici na autobuskoj stanici u Katerini. Verovatno ga je zaboravio neko ko je čekao autobus za Paraliju ili Olimpik bič. Nalazi se u kafiću preko puta stanice", napisala je Hristina.

Krf, Grčka
foto: Shutterstock

"Nalazaču sledi nagrada"

Nije bilo potrebno dugo vremena da se jave ljudi i kažu da se navodno radi o telefonu koji je tražila jedna Marina, a koja je objasnila da se radi o telefonu njene tetke.

"Tetka je sinoć izgubila telefon u autobusu od Katerini do Olimpik Biča, telefon je Šaomi ima crnu futrolu. Telefon nema toliki značaj kao slike i snimke koje ima u njemu. Telefon i dalje zvoni niko se ne javlja. Nalazaču sledi nagrada", pisalo je u Marininoj objavi, samo sat vremena pre nego što je telefon nađen.

A onda, čudo.

Kako se kasnije ispostavilo, telefon koji je pronašla Hristina, pripadao je Marininoj tetki.

"Hvala svima, našli smo telefon, ipak ga ja zaboravila na klupi dok smo čekale autobus ", napisala je na kraju Marina.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track