"NEĆE VAM ZA SVE BITI KRIV OVAJ ZNAK" Astrolog o uticaju retrogradnog Merkura od 29. avgusta: NAJBOLJI PERIOD ZA OVE PLANOVE
Ana Rakić o uticaju retrogradng Merkura, Foto: Kurir tv

kurir tv

"NEĆE VAM ZA SVE BITI KRIV OVAJ ZNAK" Astrolog o uticaju retrogradnog Merkura od 29. avgusta: NAJBOLJI PERIOD ZA OVE PLANOVE

Društvo -

Od pre dva dana ponovo smo pod uticajem retrogradnog Merkura! Sve do 15. septembra ova planeta kretaće se unatrag kroz znak Device. Na koji znak će ovaj avgustovsko-septembarski Merkur imati najači uticaj ?

Ana Rakić
foto: Kurir tv

O ovoj temi govorila je Ana Rakić, astrolog sa voditeljima emisije "Puls Srbije".

Ona smatra da je najteže shvatiti lčne greške, ali ona pripada školi koja se zalaže za to da se ne pripisuju greške Merkuru nego našem grešenju.

07:22

ANA RAKIĆ O UTICAJU RETROGRADNG MERKURA

- Merkur ne može da bude krivac da nešto ne možete da realizujete kako treba. E sad, pošto su naravno znaci podeljeni i po elementima, i po kvalitetu, i po nekim drugim svojstvima, jako je bitan kvalitet znaka u kome se nalazi i da je taj intenzitet ili snagu koju naglašavate, da, on sad ima jači intenzitet, jaču snagu, jer boravi upravo u znaku koju njemu odgovara u svom sedištu, sazvežđu - dodala je Ana Rakić.

Tema razgovora je brzo prešla na praktične primene retrogradnih pojava u našim životima.

- Tako da, i dobro je, opet, kada određena planeta boravi u svom sedištu ili kompatibilnom znaku, zato što onda ima mogućnost da da veće benefite, da da bolje potencijale - objasnila je Ana.

Ipak, naglasila je da mora da se obrati posebna pažnja nakon 29.avgusta:

- Da li nas zaista koči Merkur? Ne sugerišem da ljudi moraju da veruju u horoskop, ali svi koji imau pozitivno iskustvo znaju o čemu govorim. Ako vam je osetljiviji period pripremite se sa drugačijim planom. Dobar je period za košarkaše i za studente - kolokvijume, opet zavisi od njihovo horoskopa, odnosno natalne karte, ali sjajno mogu da polože i završe ispite. Sjajan period za putovanja. Sjajni je period za dijete, ovaj period je odličan i za korekciju fizičkog izgleda. Na primer Demosten je rođen kao mucavac i on je u ovom periodu kompenzovao tu manu - samo svojim vežbanjem - dodala je Rakić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

02:32

Kurir dnevni horoskop za 17.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track