TURSKI AVION PRINUDNO SLETEO U BEOGRAD, HITNA GA ČEKALA NA PISTI: Otkiven razlog drame nad Beogradom, nije uspeo da SLETI IZ PRVE
Foto: Instagram/192_rs

TURSKI AVION PRINUDNO SLETEO U BEOGRAD, HITNA GA ČEKALA NA PISTI: Otkiven razlog drame nad Beogradom, nije uspeo da SLETI IZ PRVE

Društvo -

Avion na relaciji Istanbul-Cirih popodne je prinudno sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla", a razlog sletanja bila je trudnica koja je u drugom mesecu trudnoće i koja je imala krvarenje, saznaje nezvanično "192_rs".

- Hitna pomoć sačekala je avion na pisti, a trudnica je prevezena u KBC Zemun - navodi se u opisu objave.

Nesvakidašnja drama koja se danas odigrala iznad neba Beograda desila se oko 14.30 sati kada je objavljeno da avion "upravo prinudno sleće" na beogradski aerodrom. Kako je objavljeno na društvenim mrežama, avion je tek iz drugog puta uspeo uspešno da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla". Prvobitno je navedeno da je avion leteo za Pariz, ali, kako smo saznali, letelica je putovala na relaciji Istanbul-Cirih.

Aerodrom "Nikola Tesla" oglasio se o tome šta se tačno desilo.

- Let avio-kompanije "Turkish Airlines" na liniji Istanbul-Cirih, vanredno je u 14.45 časova sleteo u Beograd zbog medicinskih razloga. Sve relevantne aerodromske službe su reagovale u najkraćem mogućem roku, a zbrinjavanje putnika kojem je potrebna medicinska pomoć je u toku. U međuvremenu, putnici su u avionu, gde čekaju dalje informacije od avio-kompanije o nastavku putovanja ka odredištu - kažu za Blic sa aerodroma.

Tek iz drugog puta uspešno sleteo

- Avion iz Istanbula za Pariz upravo prinudno sleće u Beograd iz za sada nepoznatih razloga, u niskom letu prešao je preko Srema i Novog Sada i vraća se ka Beogradu, ljudi koji su videli avion sa zemlje, kažu da je imao otvorene točkove - navodi se u prvoj objavi.

Nekoliko minuta kasnije objavljeno je da prvo prinudno sletanje nije uspelo.

U sledećem pokušaju, kako se navodi, avion je uspeo da sleti.

- Avion je prethodno napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio za Beograd, ali nije uspeo da sleti iz prvog puta. Nakon leta iznad šireg područja Beograd, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspešno sleteo. Sve vreme točkovi su bili otvoreni - stoji u narednoj objavi.

(Kurir.rs / Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track