NE BRINI SNIMA SE, ZA DOBRO SVIH NAS! Policija reguliše saobraćaj sa kamerom na uniformi, novi sistem rada počeo 1. septembra
Foto: Printscreen/Facebook/MUP Srbije

mup

NE BRINI SNIMA SE, ZA DOBRO SVIH NAS! Policija reguliše saobraćaj sa kamerom na uniformi, novi sistem rada počeo 1. septembra

Društvo -

MUP Srbije objavio je da je počela novina u njihovom radu i to od 1. septembra kao što su i najavili, a to je da njihovi pripadnici koji rade u sektoru saobraćaja i koji kontrolišu stanje na našim drumovima koriste kamere za uniforme i tako u svakom trenutku može da se prati njihov rad na terenu.

kamere na uniformama
kamere na uniformamafoto: Instagram Printscreen/MUP Srbije

Ovim povodom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministrarstva unutrašnjih polova Srbije može se videti kratki video-zapis u kome objašnjavaju kako funkcioniše njihov novi sistem rada.

- Od 1. septembra saobraćajna policija prilikom kontrole saobraćaja presretačima i na deonici auto - puta na teritoriji Beograda koristi kamere za uniforme. Cilj nam je da upotrebom kamera za uniforme dodatno povećamo transparentnost rada saobraćajne policije i doprinesemo većoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kao i policijskih službenika. Ne brini, snima se za dobro svih nas! - navodi se u opisu video.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track