OVI OPIJATI SU NAĐENI U KRVI DETETA Dečak krenuo ka kući pa PAO U NESVEST! Policija razgovarala sa svedocima i školskim policajcem
Foto: Nebojša Mandić

urađene analize

OVI OPIJATI SU NAĐENI U KRVI DETETA Dečak krenuo ka kući pa PAO U NESVEST! Policija razgovarala sa svedocima i školskim policajcem

Društvo -

Klinički centar sinoć je oko 19 sati policiji prijavio da je oko 14 časova Hitna pomoć dovezla dete (10) i da su mu urađene analize koje su pokazale da je pozitivno na opijate, odnosno benzodijazepine i buprenorfin.

Prema nezvaničnim saznanjima, dete je juče bilo u školi, a kada je krenulo ka kući, nedaleko od škole mu je pozlilo. Tada je došao školski policajac i zaposleni iz škole, pa je pozvana Hitna pomoć i dete je prevezeno u bolnicu.

- Policija je obavila razgovor sa majkom, školskim policajcem, zaposlenima u školi i svedocima, ali niko nije rekao da je detetu bilo ko da bombone ili slično, već samo da mu nije bilo dobro nakon što je izašlo iz škole - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policija još uvek nije obavila razgovor sa dečakom

Kako se nezvanično saznaje, policija još ne može da obavi razgovor sa dečakom s obzirom na to da je još pod nadzorom lekara.

- Dete nije životno ugroženo - kaže izvor.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti.

Detetu ispred škole dali amfetamin?

Podsetimo, jutros oko 8 časova u odeljenskoj grupi jedne škole u Kragujevcu, stigla je poruka u kojoj se navodi da je dete koje ide u treći razred trenutno u bolnici pošto mu je pozlilo. Analizom je utvrđeno prisustvo amfetamina.

- Dobro jutro, jedno obaveštenje. Moje koleginice dete (treći razred) trenutno je u bolnici. Juče su mu ispred škole dali nešto (bombonu, žvaku) i odjednom se dete onesvestilo nasred ulice. Analizom krvi su utvrdili konzumiranje amfetamina. Dečak je sada dobro, na svu sreću. Ali ono što hoću da kažem stalno razgovarajte sa svojom decom o tome, što verujem i radite. U pitanju je druga škola što ne znači da ih nema i ispred naše škole - navodi se u poruci.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track