TURISTIČKI CVET 2023: Prijavite se za najprestižniju nagradu u oblasti turizma od 25. septembra do 14. oktobra
Foto: Miljan Bosnic

TURISTIČKI CVET 2023: Prijavite se za najprestižniju nagradu u oblasti turizma od 25. septembra do 14. oktobra

Društvo -

Najuzbudljiviji trenutak u svetu turizma sledi, jer se bliži vreme za najprestižniju nagradu u ovoj industriji – “Turistički cvet 2023”!

Od 25. septembra do 14. oktobra 2023. godine, otvaraju se vrata za prijave i nominacije za ovu fantastičnu nagradu koja prepoznaje izuzetnost, inovaciju i predanost u oblasti turizma i dodeljuje se po 38 put.

Turistički cvet
foto: Miljan Bosnic

“Turistički cvet” se s ponosom može nazvati najprestižnijom nagradom u okviru turizma, i to sa dobrim razlogom. Decenijama unazad, ovo priznanje simbol je vrhunskog kvaliteta i izuzetnog doprinosa turističkoj industriji. Ono što je posebno značajno jeste da se svake godine prijavi ogroman broj kandidata, što jasno ukazuje na značajan interes i poštovanje prema ovoj nagradi.

Ali, postoji i još jedna važna činjenica - ne moraju se kandidovati isključivo sami pojedinci ili organizacije. Ovo je prilika da zajedno prepoznamo i podržimo one koji se izdvajaju u oblasti turizma. Svi vi koji poznajete nekog ili nešto što zaslužuje ovu prestižnu nagradu, imate priliku da nominujete te izuzetne kandidate. Vaša nominacija može biti ključ za njihovu buduću slavu.

Prijavite se za “Turistički cvet 2023” i budite deo ove nezaboravne priče. Vaš doprinos i podrška su od suštinskog značaja za razvoj turizma i promociju vrhunskih turističkih iskustava. Turizam ima moć da poveže svet, a “Turistički cvet” ima moć da prepozna najbolje. Pridružite nam se u ovom putovanju ka izvanrednosti i inspiraciji!

Sve informacije o prijavama i uslovima konkursa možete pronaći na zvaničnoj platformi https://www.turistickicvet.rs/.

Prijavite se, nominujte, i budite deo priče o uspehu i izvanrednosti u turizmu.

Turistički cvet
foto: Miljan Bosnic

Antrfile

Prošlogodišnji dobitnici kao inspiracija

Turistički cvet
foto: Miljan Bosnic

Pobednici i ponosni nosioci prošlogodišnjeg “Turističkog cveta” svetli su primer kako predan rad i izuzetnost u turističkoj industriji donose zasluženo priznanje.

Evo ko su bili dobitnici u različitim kategorijama:

Turistička organizacija grada Loznice (Kategorija: Turistička organizacija)

Beogradski maraton (Kategorija: Turistička manifestacija)

Turistička agencija Taraturs, Bajina Bašta (Kategorija: Turistička agencija)

Muzejsko-turistički kompleks Šarganska osmica, Mokra gora (Kategorija: Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga)

Influenser/bloger Boris Radošević (Kategorija: Lutajući putnik)

Ovi izvanredni pojedinci, organizacije i manifestacije postali su inspiracija za celu industriju. Njihova priča govori nam da se trud, strast i inovacija nagrađuju.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track