ELVEDIN IZDAO STAN BRATU OD TETKE PA NAGRABUSIO: Ruinirao je sve i krišom nestao! Evo koliki je dug napravio!
Foto: Shutterstock

neće da plati račune

ELVEDIN IZDAO STAN BRATU OD TETKE PA NAGRABUSIO: Ruinirao je sve i krišom nestao! Evo koliki je dug napravio!

Društvo -

Pojedini stanodavci često imaju muke sa bahatim stanarima, a neki od njih su u dugovima do guše jer su pristali da svoju nekretninu izdaju rođacima!

Tako je Elvedin morao da plati brdo dugova koje mu je napravio, ni manje, ni više, nego brat od tetke.

- Izdao sam stan bratu od tetke i nisam napravio ugovor. Kada su mu zbog duga ukinuli struju on je krišom napustio stan. Ostao je dužan 160 evra za vodu, 300 evra za struju, jednu kiriju, ruinirao je totalno stan. On se oglušuje o mojim molbama da plati račune - podelio je svoju Muku Elvedin na društvenim mrežama u grupi "Besplatna pravna pomoć - Pravni centar Niš".

stanar, kriija, dug, brat
foto: Printscreen Facebook

Dodao je da je u međuvremenu morao da plati deo duga za struju.

- Da li mogu da ga tužim i ostvarim potraživanja ako imam svedoke/komšije, prepiske poruka i slike? Molim vas odgovorite mi da ne bih lutao za odgovor - upitao je on korisnike ove grupe.

Međutim, mnogi su ga savetovali da oprosti bratu dugove.

- Najveći je gubitak što ste izgubili jedno drugog. To je moje mišljenje. Platite, vaš mir u duši bi trebao da vam znači više i da vas "košta" više od nerviranja, povlačenje po sudovima i plaćanja advokata, sa neizvesnim ishodom. Stavite sve na vagu šta možete da dobijete, a šta da izgubite, i reći će vam se samo - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track