ANĐELA NOSILA 7XL, SMRŠALA 125 KG I KAŽE: Sad sam bomba! Rekla dosta kad više nije mogla kroz vrata da prođe (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen/Auslenderi

imala 200 kilograma

ANĐELA NOSILA 7XL, SMRŠALA 125 KG I KAŽE: Sad sam bomba! Rekla dosta kad više nije mogla kroz vrata da prođe (VIDEO)

Društvo -

- Da je dosta rekla sam kad više nisam mogla kroz vrata da prođem, hrabro kaže Anđela poreklom iz balkanskih krajeva koja živi i radi u Nemačkoj, a koja je uspela da smrša 125 kilograma i sa 200, koliko je imala, spadne na 80.

Dodaje i da nije mogla normalno ni da hoda nego je kaže išla u "šrek", postrance je prolazila kroz vrata. Što bi se reklo na kant.

A sve je počelo od prve trudnoće u kojoj se mnogo ugojila, više od 30 kilograma, pa drugo dete, a onda razvod braka kad je ostala sama sa dvoje male dece od 3 i 6 godina, i tako godinama...

mršavljenje, Anđela, gojaznost
foto: Youtube Printscreen/Auslenderi

- Preko dana na sve strane, uveče sama, stavim decu u krevet, sednem, televizija, grickalice i moj najbolji prijatelj kola - kaže Anđela dodajući da je uvek govorila od sutra ću, od sutra ću i tako godinama. Uvek se, kaže, šminkala i važno joj je bilo kako izgleda gore, a dole nije bilo važno.

Sve je krenulo kad joj je osam godina mlađi brat došao u posetu i rekao joj da stane pred ogledalo i pogleda se jer ima decu kojoj je potrebna i da zbog toga treba da živi. Upravo je to i uradila i tek kad je najzad sebe videla u pravom svetlu, počele su suze da joj teku. Kaže, sama se sebi zgozila.

Dodaje i da se žene mnogo opuste kad se udaju, računaju da imaju svog čoveka...

mršavljenje, Anđela, gojaznost
foto: Youtube Printscreen/Auslenderi

Odmah je potražila stručnu pomoć jer nije bila spremna na taj korak i dodaje da lažu oni koji kažu da mogu sami. Ona, kaže, nije mogla. Otišla je kod lekara, išla na kurs zdrave ishrane. Tad su joj bile 44 godine, a sada ih ima 48. U to vreme je rešila da 50. rođendan ne dočeka u sanduku. A za tri meseca je smršala skoro 23 kilograma.

- Lekar mi je rekao ili da počnem ili da sebim kupi sanduk - kaže Anđela za Jutjub kanal Auslenderi koja i dan-danas kupuje grickalice jer ima dvoje dece ali ih ne jede nego ih se "samo nagleda".

- Iskreno sam uživala u hrani i danas bih volela da mogu da pojedem ali ne mogu - kaže Anđela koja se oblačila kao u neke vreće, a to je bio potpuni užas.

- Kad sam smršala, ostavila sam samo jedne pantalone kao uspomenu, u jednu nogavicu su stali moj brat i njegov drug, a u drugu ja - kaže Anđela koja je zahvaljujući opericiji želuca došla do željene linije. U Nemačkoj je to uradila o trošku osiguranja.

Anđela se i dan-danas slika, kao i u vreme gojaznosti, da bi sebe opominjala na to kako izgleda. Kaže da je srećna, zadovoljna i vesela a da je nekada izgledala kao baba.

Anđela, mršavljenje
foto: Youtube Printscreen/Auslenderi

- Nikad slobodnija, nikad srećnija - poručuje Anđela za kraj a onima koji su u njenoj nekadašnjoj situaciji - bombastični, poručuje da ne počinju od sutra kao ona nego već od danas i da ne lažu sebe kao što je ona sebe lagala.

Kurir.rs/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track