UČENICI ŠESTOG RAZREDA MALTRETIRALI ČETVRTAKINJE U PARKU: Uzeli im pare, bacali stvari, gurali! Jedna pala, druga dobila UDARAC!
Foto: Shutterstock

UŽAS

UČENICI ŠESTOG RAZREDA MALTRETIRALI ČETVRTAKINJE U PARKU: Uzeli im pare, bacali stvari, gurali! Jedna pala, druga dobila UDARAC!

Društvo -

Nekoliko učenika šestog razreda maltretirali su devojčice koje pohađaju četvrti razred jedne osnovne škole, a jedna od njih dobila je i udarac u grlo!

Detalje incidenta objavila je jedna zabrinuta majka na Tviteru.

- Juče park pored škole, devojčice četvrti razred se ljuljaju, dolaze dečaci šesti razred i jedan krene da kopa po torbama devojčica! Nalazi novac i uzima ga i kreće da maše sa njim. Ove četiri pokušavaju da uzmu. Ostali dečaci kreću sve da ih maltretiraju od bacanja opreme u kantu za smeće, do guranja devojčica, jedna pada udara lice, drugu dobija udarac u grlo - napisala je ova majka.

Dodala je da se sve to dešavalo u po bela dana u parku koji se naslanja na dvorište škole.

nasilje, deca, škola, park, šestaci
foto: Printsccreen Tviter

- Polisa škole je do sad bila da "šta se desilo u parku ostaje u parku". Roditelji su opasno poludeli i nadam se da će epiloga biti. Moja ćerka pukim slučajem nije bila tamo tad - navela je ona.

Ona je dodala da su deca prepričala roditeljima šta se desilo, nakon što su ih pozvali na telefon da dođu.

- Svaka škola je dužna da edreaguje na prijavljeno nasilje, bez obzira gde se ono desilo. Neka roditelji pismeno prijave, pa da vidimo šta će škola da uradi. Sve ostalo je igrokaz - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track