"ZA TE PARE NE MOŽETE IZGLEDATI BOLJE": Srpkinja poručila bluze i pantalone, a dobila OVO! Tražila novac nazad, trgovac je oduvao
Foto: Profiemdia

onlajn prevara

"ZA TE PARE NE MOŽETE IZGLEDATI BOLJE": Srpkinja poručila bluze i pantalone, a dobila OVO! Tražila novac nazad, trgovac je oduvao

Društvo -

U poslednje vreme je sve više onlajn prevara jer dosta ljudi poručuje garderobu, kozmetiku pa i ostale stvari preko raznih profila na društvenim mrežama.

Ovoga puta Srpkinja je preko jednog Instagram profila poručila komplete, a dobila modele koje uopšte nije poručila i to od drugog materijala.

- Poslato mi je nešto suprotno od slike što svako može da potvrdi ako se zagleda u detalje poput rubova koji su podsavijeni dok na ovom što su mi poslali nisu i materijal je užasan, dogovor je bio da slanje bude u utorak. Oni su poslali u ponedeljak morala sam obaveze da odložim zbog njih, ja lično taj jeftin komplet već imam i nisam želela da dobijem isto. Hoću da mi se vrati novac u potpunosti, oni zahtevaju da pošaljem i da ja platim ptt što je van svake pameti. Imate kompletnu prepisku - piše u objavi u jednoj Fejsbuk grupi u kojoj je oštećena objavila i fotografije modela koji je dobila.

onlajn prevara
foto: Printskrin/Facebook

Inače kompleti koštaju 999 dinara, a žena je htela da poruči četiri u različitim bojama. Sa stranice su joj odgovorili da cena poštarina iznosi 400 dinara, ali je dobila pogrešni paket.

- Na slikama su vam potpuno drugi modeli, na krajevima rukava nije podasvijeno nego je sečeno isto tako i na nogavicama. Hoću da mi vratite novac. Pet kompleta ste mi poslali ja sam tražila četiri. Platila sam 4.550 komplete i poštarinu čak ni modeli nisu kao na slikama na slikama u puniji modeli, ovo je tanko i nije što ste stavili na profil - napisala je žena a dobila je sledeći odgovor:

- Model je kao sa slike. Kvalitet ne može biti bolji za taj novac. Možemo menjati boje za odgovarajuće ili da zamenite za drugi proizvod ako vam taj ne odgovara.

Na ovu poruku žena je odgovorila:

1 / 7 Foto: Printskrin/Facebook

- Nije taj model na slici. Znate vi vrlo dobro. Hoću novac nazad, ne zanima me. Mogu da vam pošaljem broj mog računa da uplatite ili da vas stavim na crnu listu. Sita sam ja prevaranata i sličnih vama. Na vašim slikama nisu sečeni rukavi niti su nogavice sečene i idu u zvono, a gore su uske. Imam našu prepisku na scrinšotovima ako mi do sutra ne uplatite novac staviću vas u sve crne liste. U lud vidi da je skroz drugi model u pitanju - odgovorila je ona i dobila sledeću poruku:

- Gospođo, zaista mi je žao za taj novac komplet ne možete izgledati bolje. Rekla sam vam da ne možete menjati za nešto drugo. Ako želite novac onda vraćate taj paket kurirskom službom na adresu sa kese i navedite otkup 4.000 dinara i plaćate ptt nazad - navodi se u prepisci koju je žena objavila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track