Učiteljica mi tukla dete!

Otac šestogodišnje devojčice tvrdi

Učiteljica mi tukla dete!

Društvo -
Ne znam kako ću ćerku sad da pošaljem u školu. Ona neće ni da čuje da ide tamo jer se plaši, kaže Ivan Stevanović iz Vranja

VRANJE - Van pameti!- Snežana Nikolić, učiteljica koja predaje u Osnovnoj školiJovan Jovanović Zmaj“ u Vranju, na času mi je šamarala ćerku. Moje dete sad ne sme da ode u školu, ima traume od nje. Noćima ne spava, budi se i bunca od stresa.Ovako je počeo priču za Kurir Ivan Stevanović iz Vranja, otac šestogodišnje J. S., koju je, kako Ivan tvrdi, učiteljica išamarala na času. Prema njegovim rečima, u petak je tokom velikog odmora došao u školu da odnese ćerki da jede, a zatekao je užasan prizor.- Ušao sam u školsko dvorište i video kako mi dete sedi i plače. Jedva sam je smirio, a ona mi je rekla da joj je učiteljica udarila šamar. Bio sam zgrožen, pitao sam je šta je uradila. Ona mi je kroz suze odgovorila da je zviždala i da je to mnogo iznerviralo učiteljicu. Zatim sam otišao kod učiteljice Snežane da vidim šta se zapravo desilo - priča Stevanović.Prema njegovim rečima, učiteljica mu je rekla da je mahinalno udarila njegovu ćerku. Potom je objašnjavala kako su svi počeli da trče na veliki odmor, na vratima su se pogurali, a onda ju je ona ošamarila.- Ne znam kako ću dete sad da pošaljem u školu. Ona neće ni da čuje da ide, jer se plaši. Dete je istraumirano. Ne znam šta ću da radim - kaže razočarani otac.Pokušali smo da dobijemo direktora u školi, ali on se nije javljao na telefon. Pozvali smo ga na kućni broj, na koji se javila njegova supruga i rekla nam da nije kod kuće.- Pretpostavljam da ga službeno tražite, pa ga pozovite na broj u školi - kazala je ona.

Učiteljica: To dete je bolesno!Pozvali smo učiteljicu Snežanu Nikolić, a ona nije mogla da veruje zbog čega je zovemo.- Ovo je strašno! Prvo proverite zdravstveno stanje deteta i njegovog oca, pa me onda zovite. Dete je, bre, bolesno, ima psihičkih problema. Ne mogu više da živim ni od male ni od njenog oca. Nisam je udarila, ja sam je zadržala da ne udari drugo dete. Ona stalno vuče decu, pljuje, zviždi, viče. Nemoguća je - kaže Snežana.

Otac: Tužio sam direktoraIvan Stevanović je presavio tabak.- Pošto sam ceo slučaj prijavio prosvetnoj inspekciji, kad su oni otišli u školu da naprave zapisnik, direktor i učiteljica su sve negirali. Iako je ona meni priznala da mi je udarila dete, nije htela da to kaže i pred inspekcijom. Zato sam podneo tužbu i protiv nje i protiv direktora - kaže Stevanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track