JEZIVO! ALBANCI SRPSKOM ĐAKU FLAŠOM ISEKLI GLAVU: U kakvom su stanju naša deca povređena na ekskurziji u Veneciji
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Devojčici slomili rebro?

JEZIVO! ALBANCI SRPSKOM ĐAKU FLAŠOM ISEKLI GLAVU: U kakvom su stanju naša deca povređena na ekskurziji u Veneciji

Društvo -

Grupa Albanaca napala je sinoć srpske učenike koji su boravili na ekskurziji u Veneciji, a među napadnutim učenicima ima i teže povređenih.

Kako se saznaje, jednom dečaku glava je rasečena staklenom flašom, te je bio na ušivanju, dok se za jednu učenicu sumnja da joj je slomljeno rebro.

U pitanju su učenici Zubotehničke škole u Beogradu, koje je grupa Albanaca presrela kada su izašli na plažu ispred hotela.

- Revoltirani smo svi - rekla je žena potresena onim što se dogodilo.

Slušali muziku, napadnuti iz čista mira

Grupa Albanaca je napala učenike Zubotehničke škole dok su slušali muziku na plaži ispred hotela u Lidu di Jezolu. Njima je prišao muškarac albanske nacionalnosti i napao jednog dečaka, a zatim je pozvao prijatelje koji su mu se pridružili, navodi RTS. Napadači su najpre gađali đake staklenim flašama, a onda su počeli da ih jure.

U Zubotehničkoj školi su potvrdili da je povređen jedan dečak i ukazali da niko nije zadobio teže povrede. Iz škole su demantovali da je povređena i jedna učenica. Učenici su danas nastavili sa aktivnostima u okviru programa ekskurzije i sutra se vraćaju za Srbiju, prema planu.

Kurir.rs/Novosti/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja