HEDONISTI, PAŽNJA! OVA ZGRADA ĆE U NEPOSREDNOM KOMŠILUKU IMATI NAJLEPŠU BEOGRADSKU PIJACU
Foto: Promo

HEDONISTI, PAŽNJA! OVA ZGRADA ĆE U NEPOSREDNOM KOMŠILUKU IMATI NAJLEPŠU BEOGRADSKU PIJACU

Društvo -

Jutarnji odlazak na pijacu po sveže voće i cveće, a potom na piće s društvom iz kraja, nekada je bio omiljeni vikend ritual Beograđana. Nekima je i dalje, ali novo vreme donelo je brži tempo života i drugačije navike. Ipak, još važi pravilo da nam neposredno okruženje u velikoj meri utiče na način života. Neko ko živi pored pijace lakše će doći do svežih namirnica i hraniti se zdravo, a stan u blizini parka sa sportskim sadržajima povećava verovatnoću redovne rekreacije. Stanari BW Nota, nove zgrade u Beogradu na vodi, imaće i jedno i drugo nadohvat ruke, pored svih drugih prednosti stanovanja u najmodernijem naselju srpske prestonice.

beograd na vodi
foto: Promo

Ova zgrada sa 17 spratova nalaziće se baš u blizini nove gradske atrakcije – moderne, natkrivene pijace kakvu Beograd do sada nije imao i u kojoj se najbolje oseća „puls“ grada. Zamišljena je kao spoj različitih sadržaja, tako da će budući stanari BW Nota imati privilegiju da, takoreći na kućnom pragu, ne samo pazare najkvalitetnije sveže namirnice, već i da nešto popiju i pojedu u kafićima i restoranima u autentičnoj atmosferi. Biće i dana kada će samo poželeti da se popnu na zeleni krov pijace i uživaju u pogledu na reku ili panoramu Beograda.

Najbolja zabava nadohvat ruke

beograd na vodi
foto: Promo

Kad je reč o impresivnom pogledu, BW Nota je projektovana u cik-cak planu, kako bi što veći broj stanova bio dvostrano orijentisan – s jedne strane s pogledom na Savu i Novi Beograd, a s druge na staro gradsko jezgro. Pravo je uživanje posmatrati panoramu grada iz svoje dnevne sobe, kroz prozore od poda do plafona. Posebno su atraktivne dnevne sobe na uglovima zgrade, jer imaju velike prozore na dva zida koji propuštaju obilje prirodne svetlosti i omogućavaju pogled na dve strane sveta.

beograd na vodi
foto: Promo

Zgradu od reke dele samo Bulevar Vudroa Vilsona i Galerija, najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu jugoistočne Evrope, tako da su vam nadohvat ruke najnoviji modni trendovi, vrhunski restorani internacionalne kuhinje, jedini IMAX bioskop u regionu i najbolje igraonice. Za par minuta stižete do najlepšeg šetališta u gradu, Sava Promenade, i novog simbola prestonice – Kule Beograd. Sa druge strane je, takođe na par minuta šetnje, multifunkcionalni umetnički centar „Ložionica“, zbog čega je BW Nota prava adresa za zaljubljenike u kreativnu industriju.

Više vremena za uživanje

beograd na vodi
foto: Promo

Život u velikom gradu zahteva posebnu vrstu „žongliranja“ kako bi nam pored brojnih obaveza ostalo dovoljno slobodnog vremena za stvari koje nas ispunjavaju. Kada stanujete u Beogradu na vodi, to postaje mnogo jednostavnije iz dva razloga. Prvo, sve što vam treba imate u kraju: od vrtića i dvojezične državne osnovne škole, preko parkova i zona za rekreaciju do najboljih restorana i prodavnica u gradu. Drugo, brzo stižete u ostale delove grada, bilo automobilom bilo javnim prevozom, a biće još brže kada bude izgrađena podzemna železnica, čije će se prve dve linije ukrštati baš na stanici kod Savskog trga. Druga metro stanica u Beogradu na vodi biće stacionirana kod Ložionice.

U blizini zgrade BW Nota biće izgrađena i poslovna zgrada A klase, a ukoliko radite s druge strane Save, do novobeogradskih poslovnih blokova stiže se za oko 7 minuta vožnje, dok vam do aerodroma treba svega 15 minuta.

Aktivan život u zelenom okruženju

beograd na vodi
foto: Promo

Često nismo ni svesni u kolikoj meri kraj u kom stanujemo utiče na formiranje navika i odluke koje donosimo. Okruženje Beograda na vodi će vas sigurno podstaći da razvijete i održavate dobre navike jer u kraju imate sportske terene, staze za trčanje, biciklizam i vožnju rolera, zatvoreni bazen, fitnes i velnes centre.

Za opuštanje u mirnom okruženju idealno je unutrašnje dvorište sa zonom za relaksaciju i dečijim igralištem, a u blizini je i Savski park sa bujnim zelenilom. U neposrednom okruženju BW Nota nalaze se dva manja trga – javni, koji se nalazi na pola puta između stanice metroa i Galerije, i drugi, intimniji, predviđen prevashodno za stanare. Kao i u svim drugim zgradama u naselju, osećaj sigurnosti i udobnosti pružiće vam ljubazni recepcioneri, obezbeđenje, lobi za posete, kao i poseban kutak za održavanje higijene vaših kućnih ljubimaca nakon šetnje.

beograd na vodi
foto: Promo

Dobra vest je da su u BW Nota u ponudi i stanovi manjih struktura – dvosobni već od 45 kvadrata. Uzmite u obzir i to da stanovi na ovakvim lokacijama obično vremenom dobijaju na vrednosti, što kupovinu krova nad glavom u BW Nota čini pametnim finansijskim potezom, ali je ipak mnogo više od investicije. To je prilika za moderan, dinamičan i ispunjen život u urbanom okruženju koju ne treba propustiti. Još jedna pogodnost je specijalni plan otplate na 7 rata tokom izgradnje, uz 0% kamate.

Registrujte se i zakažite termin sa savetnikom na Prodajnom danu u petak, 20. oktobra, od 10 do 19 časova u Prodajnom centru na Sava Promenadi i oslušnite melodije vašeg novog života.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track