MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE VOZILA U NADLEŽNOSTI MUP-A: "Obezbeđeno adekvatno i bezbedno čuvanje vozila" (FOTO)
Foto: MUP Srbije

MINISTAR GAŠIĆ OBIŠAO PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE VOZILA U NADLEŽNOSTI MUP-A: "Obezbeđeno adekvatno i bezbedno čuvanje vozila" (FOTO)

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas u blizini Rume radove na rekonstrukciji objekata kao i adaptirani prostor za skladištenje vozila koja su trenutno u nadležnosti Ministarstva, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću.

Iz MUP-a su istakli da je ministar Gašić naglasio da je ovim projektom obezbeđeno adekvatno i bezbedno čuvanje vozila dok su u nadležnosti tog Ministarstva.

"Ujedno, unapređujemo i rad policijskih službenika u policijskim upravama širom Srbije koji će ovim dobiti dodatan prostor i moći da ga koriste za druge namene", rekao je Gašić stoji u saopštenju.

1 / 8 Foto: MUP Srbije

Ministar je dodao da će se na taj način centralizovati prostor kao i baza podataka o tim vozilima.

"Na zemljištu površine 13.000 kvadratnih metara na kome je već obezbeđen prostor za smeštaj više od 5.000 vozila, biće adaptirana tri od četiri objekta, namenjena za skladištenje i arhivu, za koje se očekuje da radovi budu završeni do kraja ove godine", zaključuje se u saopšternju MUP-a.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

01:07

Ministar Gašić obišao pripadnike Policijske uprave u Pirotu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track