EKSKURZIJA 7 DANA U IVANJICI 32.300 DINARA, A 5 NOĆENJA NA PLANINI 39.000 : U školi na Karaburmi se nijedno dete nije prijavilo!
Foto: Shutterstock

papreno

EKSKURZIJA 7 DANA U IVANJICI 32.300 DINARA, A 5 NOĆENJA NA PLANINI 39.000 : U školi na Karaburmi se nijedno dete nije prijavilo!

Društvo -

Neki roditelji u Srbiju dižu i kredite i pozajmice kako bi poslali decu na ekskurziju! Učestale su žalbe roditelja na previsoke cene izleta i đačkih putovanja!

Nedavno se jedan otac požalio na mreži X, nekadašnjem Tviteru, da će roditelji za sedam dana ekskurzije u Ivanjici platiti čak 32.300 dinara.

- 32.300,00 za 7 dana ekskurzije osnovaca u Ivanjici. + 7 x 720 din za dnevnicu učitelja. Total 37.340,00 din. Malo ili mnogo? Ili realno? - naveo je ovaj čovek.

izlet, ekskurzija, cena
foto: Printscreen Tviter

Pojedini korisnici smatraju da su dnevnice učiteljima previsoke, dok sa druge strane ima i onih koji misle da je to malo novca za toliku odgovornost.

- Samo su dnevnice učitelja jeftine. Sve ostalo je skupo. Ja nisam pustila dete na rekreativnu na Zlatiboru, šest noći u hotelu koji se raspada za simboličnih 39.000 dinara - napisala je jedna majka.

Jedan roditelj naveo je da se u jednoj osnovnoj školi na Karaburmi nijedno dete nije prijavilo za ekskurziju.

- Pet noćenja, Divčibare 39.000 dinara. Sad čekamo novu ponudu - navodi se.

- Ne treba komentatisati cene. Imaš ili nemaš. Šalješ ga ili ne - glasi jedan komentar.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track