SRBIN SREĆNI DOBITNIK NA ALBANSKOJ LUTRIJI: Voditelji bili u šoku kad su shvatili kome ide automobil, 2 puta mu čitali ime (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/017_nd

SRBIN SREĆNI DOBITNIK NA ALBANSKOJ LUTRIJI: Voditelji bili u šoku kad su shvatili kome ide automobil, 2 puta mu čitali ime (VIDEO)

Društvo -

Mrežama kruži zanimljiv snimak izvlačenja dobitnika u nagradnoj igri koja je najverovatnije održana u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji.

Na snimku se vidi kako muškarac koji izvlači dobitnika ulazi u bazen s listićima na kojima su imena učesnika nagradne igre. Uzima gomilu listića u ruke, baca ih u vazduh kao konfete dok mu u rukama ne ostale njih nekoliko!

Polako odbacuje jedan po jedan dok mu na kraju u rukama nije ostao jedan jedini, malo ga zagleda i na kraju čita ime - Dejan Radić.

Pošto je dvaput rekao ime dobitnika čuje se priča voditeljke sa gostima u studiju posle čega Dejana pozivaju i telefonom. Pretpostavlja se da ga pitaju da li govori albanski ili da li razume jer on odgovara: "Slabo".

Ono što može da se natukne iz razgovora jeste da je u igri osvojio automobil "fijat".

(Kurir.rs/B92)

Bonus video:

01:05

NAJVEĆA NAGRADA JE BILA KOVERTA OD POLUPISMENOG ČOVEKA! Kusovac o suštini umetničkih dela: Imamo bolje nego što zaslužujemo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja