PUČE BRUKA! GASTARBAJTER USRED NEMAČKE DIGAO BURU: Naručivao hranu, a onda se začuo SRPSKI - zbog snimka gore mreže! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

pa ovo je hit

PUČE BRUKA! GASTARBAJTER USRED NEMAČKE DIGAO BURU: Naručivao hranu, a onda se začuo SRPSKI - zbog snimka gore mreže! (VIDEO)

Društvo -

Snimak koji je za kratko vreme postao viralan na društvenim mrežama, a tiče se jednog gastarbajtera, nasmejao je sve do suza!

Opšte je poznato da su razne situacije gastarbajtera iz Srbije često meta korisnika mreža i gotovo uvek izazovu reakcije.

Još jedan takav osvanuo je na X platformi, a na kome se vidi muškarac koji pokušava da poruči hranu u jednom restoranu brze hrane.

Na sve načine pokušao je da objasni šta zapravo želi. Trudio se svim silama da se sporazume sa radnikom "fast food-a" i uspeo je!

Međutim, ono što nikome ne promiče u ovom snimku je njegovo "poznavanje" engleskog jezika.

Odjednom se sa razglasa čulo: "Srpski? Brate, ne razumem te".

Po akcentu su svi odmah zaključili da je u pitanju čovek iz Severne Makedonije zapravo radnik ovog restorana koji je u poslednjem momentu shvatio da je reč o Srbinu.

Komentari su planuli, ali ljudi nisu mogli da shvate kako je moguće, ako već ne govoriš nemački jezik, da ne ni engleskom.

"Hajde, razumem da dođeš u Nemačku i ne znaš nemački, ali kad slabo pričaš i engleski - e to je već epski. Naručivanje hrane...", "Najjači Makedonac, verovatno, spasio ih je, "pričaj srpski da te ceo svet razume", "Mek meni, mek tebi", "Sramota me je dok ovo gledam", šalili su se tviteraši u komentarima.

Kurir.rs/V.B.

Bonus video:

00:34

Stigli gastarbajteri na Peštersku visoravan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja