Najnovije vesti

VRELA APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA OBJAVILA NOVI VIDEO NA MREŽAMA: Ana skinula beli mantil, ispod mrežice pokazala poprsje (VIDEO)
Foto: TikTok/anamilanovic23

društvene mreže se usijale

VRELA APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA OBJAVILA NOVI VIDEO NA MREŽAMA: Ana skinula beli mantil, ispod mrežice pokazala poprsje (VIDEO)

Društvo -

Atraktivna apotekarka iz Kragujevca Ana Milanović, postala je popularna na društvenim mrežama čim je objavila prvi snimak iz apoteke.

Ana je pre dve godine objavila video na kojem stoji na merdevinama ispred kabineta s lekovima i peva pesmu "Aspirin" Seke Aleksić.

Usledili su novi klipovi, podjednako popularni koji su oduševili pratioce u Srbiji, a pre dve godine je Ana otkrila da je počela da se snima zbog opklade s jednim tiktokerom.

Sada ima skoro 160.000 pratilaca i više miliona lajkova, a novi snimak na kom igra u crvenom brusu dobio je simpatije publike.

Ana Milanović
foto: Printscreen TikTok

Preko brusa novi samo mrežicu, a komentari su se nizali...

Ana već 25 godina radi u Kliničkom centru kao medicinska sestra, a apoteka u kojoj snima video klipove je njena, jer je kasnije završila i farmaciju.

- Moji prijatelji znaju koliko sam ja uvek bila pozitivna i optimistična. Oni su me i nagovorili da počnem da snimam za Tik Tok. Svi smo preumorni, rad sa kovid pacijentima nam je svima nezamislivo naporan pa nam je jedini ventil za opuštanje zabava preko društvenih mreža - rekla je Ana pre par godina za Kurir i dodala da neizmerno voli svoj posao i smatra da je to profesija koja treba da se ceni.

Kurir.rs/ Espreso

Bonus video:

00:50

ANA S TIK TOKA ZA KURIR: Ja sam sasvim normalna osoba koja voli ono što radi! Pevam da skrenem misli sa kovida!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track