Najnovije vesti

"PREVRNUĆU SVAKI KAMEN DA NAĐEM DETE" Od Ivice iz Prijepolja 8 dana NI TRAGA! Otac očajan: Kontrolišu telefone koje je ostavio
Foto: RINA/Privatna arhiva

otac uputio apel

"PREVRNUĆU SVAKI KAMEN DA NAĐEM DETE" Od Ivice iz Prijepolja 8 dana NI TRAGA! Otac očajan: Kontrolišu telefone koje je ostavio

Društvo -

Danas je osmi dan od kada se Ivici Golubović (39) iz Prijepolja gubi svaki trag. Za njim tragaju porodica i meštani prijepoljskog naselja Zalug.

Ivica je u nedelju uveče, 3. decembra, nešto posle 22 časa izašao iz kuće i nestao. Neposredno pre nestanka sedeo je za računarom, a kada je izašao telefoni i lični dokumenti ostali su mu u kući na stolu.

Kada su roditelji shvatili da ga nema i da nešto nije u redu, njegov nestanak odmah su prijavili policiji.

- Telefone koje je on ostavio u kući, policija je odnela u Čačak, kako bi ih otključali, ne bi li tu pronašli neki detalj. Odgovora još uvek nema da li je nađeno nešto sumnjivo, brinemo se - kaže Milojica, Ivičin otac.

Ivica Golubović, nestao
foto: RINA/Privatna arhiva

Zabrinuti otac ispunjen strahom već nekoliko dana uz pomoć rodbine, prijatelja i komšija iz prijepoljskog naselja Zalug (u kome žive) pretražuje okolinu i obale Lima, ali nažalost nema rezultata.

- Nedostaje ljudstva, ima nas tridesetak, ali smo nemoćni bez nekih službi... Nadam se da će neko od njih čuti moj vapaj i pomoći mi da pronađem dete - ističe očajan otac.

On dodaje da je Ivica momak za primer i da nijedan detalj iz njegove svakodnevnice nije ukazivao na nešto ovako. Nestali mladić zaposlen je u Železnici, ima ozbiljno i veoma odgovorno radno mesto, a u ovoj firmi radi duže od jedne decenije.

- Do poslednjeg grama snage boriću se da ga pronađem, ali mi treba pomoć, zaista ne mogu sam - zaključio je Milojica.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

02:40

NISU SVA NESTALA DECA I OTETA Radenković o uvođenju Amber alerta u Srbiju: Ovako sve institucije postupaju u isto VREME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track