TUŽAN PRIZOR ISPRED KUĆE NESTALOG IVICE Potraga i dalje traje, inspektori imaju novi plan: Otac ih uz jecaje zamolio samo jedno
Foto: RINA/Privatna arhiva

TUŽAN PRIZOR ISPRED KUĆE NESTALOG IVICE Potraga i dalje traje, inspektori imaju novi plan: Otac ih uz jecaje zamolio samo jedno

Društvo -

Ispred kuće nestalog Ivice Golubovića (39) u Prijepolju, jutros je tužan prizor. Potresene komšije okupile su se da pruže podršku, a tu je i desetine policajaca spremnih da krenu u potragu.

Otac se odmah pozdravio sa inspektorom i kroz jecaje izustio: "Nađite mi Ivicu, molim vas".

Šef Odseka za istraživanje naveo je da su svi policajci na zajedničkom zadatku da probaju da nađu mladića. Prethodnih dana radili su na pronalasku, vatrogasci su u tri navrata pretraživali Lim, ali nisu imali rezultata. Sačinili su novi plan. Izvršiće još jednom pretragu Lima, naročito oko obale reke i dela oko pruge gde je šuma.

Komšije sve žele da se uključe.

Podsetimo, Ivica je poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njemu se od tada gubi svaki trag, a neutešna porodica u grču i strahu očekuje bilo kakvu vest.

Ivica Golubović, nestao
foto: RINA/Privatna arhiva

Prema rečima njegovog oca, do 11 sati uveče, tog 3. decembra, Ivica je bio s majkom, a kada je ona otišla da spava, on je seo za kompjuter i ujutru ga više nije bilo.

"Njegova majka je ujutru izašla da uzme drva i videla da su vrata otključana kao i letnja kuhinja. Nije poneo lična dokumenta, ni dva telefona, ne znamo ni šta je obukao", priča s knedlom u grlu Ivičin otac.

Na pitanje da li postoji neki razlog zbog kog bi Ivica odlučio da nestane tek tako, Milojica odgovara:

"U tome je i stvar, jer nemamo odakle da pođemo. Nije imao nijedan razlog da nestane. Nikakav povod. Imao je dobar posao, radio je kao opravnik vozova. Ne postoji nikakav trag, samo je izašao i nestao. Evo, tražimo osam dana. Zahvaljujem se svim komšijama", rekao nam je otac.

(Kurir.rs/Telegraf, Prenela: I.R.)

Bonus video:

02:47

NEMA VEĆE TUGE: Majka izgubila svaku nadu da će pronaći nestalog sina (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track