NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA
"KAD SAM GA VIDELA AUTO SE UGASIO", Foto: Kurir Televizija

"kad sam ga videla auto se ugasio"

NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA

Društvo -

Da je put ljubavi krajnje nepredvidiv, potvrđuje i mladi bračni par Cvetković iz Kraljeva. Njihova ljubavna priča gotovo je nestvarna , jer su ih spojili oglasi za polovne automobile.

ljubav
foto: kurir tv

Dina je bila rešena da proda Forda i kupi sebi auto iz snova, BMW-a, ali je zapravo dobila čoveka svog života.

- Uzela sam broj sa polovnog automobila, kontaktirala ga, i počeli smo se dogovarati, pošto je on na oglasima stavio da menja taj BMW u zamenu za neko manje auto. Ja sam ponudila taj moj Ford, dobar je auto, mali je potrošač, ima ulaganja, ali u suštini isplativo je. I onda smo se tako dopisivali jedno vreme, sve u vezi auta, ne znajući ni kako izgledam ja, ni kako izgleda on. Znači, ne znamo ništa. I meni, igrom slučaja, prvog maja na poslu padne slobodan dan - ispričala je Eldina Rovčanin Cvetković.

05:44

NEVEROVATNO! KAKO JE SUDBINA NERASKIDIVO SPOJILA OVAJ MLADI BRAČNI PAR: Krenula da kupi sebi BMW, a dobila čoveka SVOJIH SNOVA

Početak proleća i prvi maj za ovaj zaljubljeni par bili su presudni.

Eldina je krenula iz rodnog Prijepolja sa jedinom željom da kupi voljeni auto.

- Ja stvarno nikad nisam bila ovde, ne znam kako da se orijentišem. I u tom trenutku sam ja naišla i videla njega da stoji tu na ulici, da me čeka. I ja kad sam njega videla, meni se auto gasio i sve se ugasilo. I onda je prva pomisao koja mi je pala na pamet bila, e, bravo. Sad će pomisliti da ne znam da vozim, neće mi prodati BMW. I to je bila jedina moja pomisao. Ali sve vreme, ono, videla sam ga lično. Ušla sam tu u dvorište, planirala sam otprilike oko 12 sati da krenem za Prijepolje - rekla je Eldina.

Pričali su o njihovim životima, i kako oboje kažu, automobili kao da nisu bili bitni.

- Ispitivao je on mene, ispitivala sam ja njega, ali uglavnom, provozali smo moj auto, provozali njegov auto. Zadovoljni smo, hajde sad da popijemo kafu... - kroz smeh Željko stidljivo potvrđuje da je prvi susret zapravo bio ljubav na prvi pogled i jednostavno je, kaže, bio zatečen.

- Sve je ona već ispričala, mislim, ja sam išao do puta da je sačekam, njoj se auto gasio, ja sam gledao na drugu stranu... Definitivno ljubav na prvi pogled - potvrdio je njen suprug.

Oboje su nakon prvog susreta shvatili da je ljubav nacrtala neraskidivu nit. Eldina se preselila u Kraljevo gde su se venčali, a kruna njihove ljubavi je dete koje očekuju. Za to vreme ljubavni auto BMW otišao je dalje, i to u ruke prethodnog vlasnika.

Kurir.rs T.M.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:53

NEMAM ŽELJU DA GLUMIM KOD BJELOGRLIĆA, NE BIH JA KOD DRAGANA! Lidija Vukićević otkrila: U poslu mi je potrebna ljubav

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track