Ponesi pravu ljubav uz novu SUPERHERO kolekciju
Foto: Promo

Ponesi pravu ljubav uz novu SUPERHERO kolekciju

Društvo -

Nova Mastercard i NURDOR SUPERHERO kolekcija inspirisana ljubavlju pokreće nas da učinimo dobro delo

Ljubav čine mala dela, velika srca i herojska snaga. Ona nas vodi, motiviše i inspiriše. Ona nas je naučila da se najbolje množi, kada se deli.

Baš takva, bila je inspiracija za četvrtu SUPERHERO kolekciju iza koje stoje Mastercard i NURDOR i koja za cilj ima prikupljanje sredstava za izgradnju najveće NURDOR Roditeljske kuće u Srbiji, namenjene smeštaju mališana obolelih od malignih bolesti i njihovih roditelja. Nova kolekcija dostupna je ekskluzivno na Superhero.rs platformi za onlajn donacije, a na svim komadima nalaze se inspirativni stihovi o ljubavi koje je napisao naš talentovani muzičar Kendi.

superhero
foto: Promo

Na novim majicama i duksevima, namenjenim deci i odraslima, nalaze se poruke i stihovi poput “Danas samo bih ljubav”, “Prava ljubav se lako nosi” i “Ljubav dolazi u svim bojama”. Osim majica i dukseva, ovogodišnja kolekcija bogatija je za jedan modni dodatak – ceger, a svi komadi izrađeni su sa puno ljubavi i od organskog pamuka. Da se svaki detalj savršeno uklopi bila je zadužena Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd koja stoji iza dizajna cele kolekcije.

superhero
foto: Promo

Pored Kendija, lice kampanje je i glumica Katarina Bogićević Kejt, dok su SUPERHERO podržali i pevačica Ida Prester, voditeljka Una Senić, fotografkinja Katarina Batuta Višekruna, glumac Slaven Došlo i DJ Marko Nastić.

Donacije je moguće izvršiti isključivo onlajn, putem platnih kartica, a osim poklonom, donacije je moguće je jednokratno ili višemesečno.

Prepoznaj ljubav oko sebe!

superhero
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track